Γιάννης Σπαλιάρας: Τι απαντά για την περιβόητη ατάκα με τις 4.000 γυναίκες

Όσα έγραψε ο Σπαλ στο Instagram

Και ποιος δε θυμάται την περιβόητη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν ο Γιάννης Σπαλιάρας δλέγοντας σε συνέντευξή του ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με 4.000 γυναίκες.

Μπορεί από τότε να έχουν περάσει πέντε χρόνια και ο ντόρος που είχε δημιουργηθεί τότε να έχει κοπάσει, αλλά ο ηθοποιός – μοντέλο θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος βρίσκεται στο Ιράν μιας και θα συμμετάσχει σε ταινία Τουρκο-Ιρανικής παραγωγής έκανε μία ανάρτηση στο Instagram ξεκαθαρίζοντας για ποιον λόγο είχε κάνει την εν λόγω δήλωση.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας γυρίζει στα παλιά με φωτογράφιση έξω από το σχολείο του

Δε φοβάται; Για ποιο λόγο θα πάει στο Ιράν ο Γιάννης Σπαλιάρας;

Ανέβασε μία φωτογραφία με τέσσερα μηδενικά γράφοντας στη λεζάντα: «Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000 ..Δεν είμαι ο τύπος που όπου σταθώ κ όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου, ούτε τις μετρούσα ποτέ, η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από 3ωρη πίεση δημοσιογράφου κ δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια ..θα μου πεις ρε Σπαλ τόσα χρόνια στο χώρο είσαι δεν ήξερες ότι θα προκαλέσεις με κάτι τέτοιο?Και θα το δεχτώ .. όλοι εσείς οι πιτσιρικάδες που με ακολουθείτε μην κυνηγάτε το ρεκόρ γιατί να ξέρετε μεγαλώνοντας κ ρίχνοντας ματιές προς τα πίσω οι γυναίκες κ τα ακριβά αυτοκίνητα κ όλα αυτά δεν μένουν στην μνήμη ..δεν λέω καλά είναι κ αυτά κ καλό είναι κάποιος να πετυχαίνει τους στόχους του είτε είναι αμάξι ή γυναίκα ή επαγγελματική επιτυχία για να μην έχει απωθημένα ..αλλά ένα ακριβό αυτοκίνητο κ το χθεσινοβραδινό one night stand δεν θα σε αλλάξουν σαν άνθρωπο ...αν κάτι μου έχει μείνει από όλα αυτά που έχω κάνει κ με έχει επηρεάσει είναι τα ταξίδια ...SPAL».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000 .. Δεν είμαι ο τυπος που όπου σταθώ κ όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου,ούτε τις μετρούσα ποτέ, η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από 3ωρη πίεση δημοσιογράφου κ δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια ..θα μου πεις ρε Σπαλ τόσα χρόνια στο χώρο είσαι δεν ήξερες ότι θα προκαλέσεις με κάτι τέτοιο? Και θα το δεχτώ ..αλλά πιστεύω ότι από το survivor κ μετά καταλάβατε ότι καποιες φορές παραείμαι αυθόρμητος ...όλοι εσείς οι πιτσιρικάδες που με ακολουθείτε μην κυνηγάτε το ρεκόρ γιατί να ξέρετε μεγαλώνοντας κ ρίχνοντας ματιές προς τα πίσω οι γυναικες κ τα ακριβά αυτοκίνητα κ όλα αυτά δεν μένουν στην μνήμη ..δεν λέω καλά είναι κ αυτά κ καλό είναι καποιος να πετυχαίνει τους στοχους του είτε είναι αμάξι ή γυναίκα ή επαγγελματική επιτυχία για να μην έχει απωθημενα ..αλλά ένα ακριβό αυτοκίνητο κ το χθεσινοβραδινό one night stand δεν θα σε αλλάξουν σαν άνθρωπο ...αν κάτι μου έχει μείνει από όλα αυτά που έχω κάνει κ με έχει επηρεάσει είναι τα ταξίδια ...SPAL

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top