Nikkie Tutorials: Η πιο διάσημη Youtuber ήταν άντρας!

Έκανε αλλαγή φύλου στα 19 της

H Nikkie de Jager, γνωστή παγκοσμίως ως ‘’Nikkie Tutorials’’, έκανε χθες μία αποκάλυψη – βόμβα στο κανάλι της στο Youtube, λέγοντας στους διαδικτυακούς ακολούθους της ότι γεννήθηκε άνδρας και ότι στα 19 της είχε κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου!

H αποκάλυψη συγκλόνισε τους 12,5 εκατομμύρια συνδρομητές του καναλιού της και όχι μόνο αυτούς, καθώς μέσα σε λίγες ώρες, το συγκεκριμένο βίντεο μετρά περισσότερα από 19 εκατομμύρια views! Το απίστευτο είναι ότι κανείς δεν είχε υποψιαστεί την αλήθεια. 

«Σήμερα είμαι εδώ για να μοιραστώ κάτι μαζί σας που θέλω να το κάνω εδώ και καιρό αλλά με τους δικούς μου όρους. Θέλω να ξεκινήσω τη χρονιά με μια αλήθεια της ζωής μου που με έκανε αυτή που είμαι. Γεννήθηκα στο λάθος σώμα. Κάτι που σημαίνει ότι είμαι transgender. Στο δημοτικό φορούσα γυναικεία ρούχα… Άλλοι με δέχονταν και άλλοι με κορόιδευαν… Το να κάνω αυτό το βίντεο, είναι τρομακτικό αλλά και ανακουφιστικό», εξομολογήθηκε η Nikkie, ενώ αποκάλυψε ότι η μητέρα της συμφώνησε με την αλλαγή φύλου και ξεκίνησε σε ηλικία 14 χρόνων να παίρνει ορμόνες. Στα 19 ολοκληρώθηκε η αλλαγή φύλου της. 

 

 

 

Στην Ελλάδα, η Nikkie έγινε περισσότερο γνωστή, όταν αναφέρθηκε στο Ιnstagram της στην Ελένη Φουρέιρα γράφοντας πόσο καλή ήταν στην εμφάνισή της στην Eurovision, ενώ οι δύο γυναίκες είχαν και κάνει κοινό live στο Instagram, όπου είχαν συζητήσει για τα μυστικά του μακιγιάζ τους! 

Η τραγουδίστρια με τη σειρά της, δε θα μπορούσε να μη στείλει και εκείνη το δικό της μήνυμα στη διάσημη Nikkie, ύστερα από μία τόσο μεγάλη προσωπική αποκάλυψη. 

To Instastory της Ελένης Φουρέιρα


H Ελένη Φουρέιρα θαυμάζει τη Nikkie
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top