Η Κατερίνα Γερονικολού δηλώνει ακαμάτρα: «Τρώμε ό,τι βρούμε!»

Τα λόγια αγάπης για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Εκτός, βέβαια, από ζευγάρι στη ζωή είναι και ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη, αφού συμπρωταγωνιστούν στην ταινία «Για Πάντα».

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας τους!

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε με λόγια αγάπης για τον σύντροφό της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θαυμάζω πολύ τον Γιάννη. Θεωρώ ότι σε ένα ζευγάρι πρέπει να έχει τον άλλο ψηλά».

Το καθημερινό πρόγραμμα του ζευγαριού είναι πολύ απαιτητικό μιας και οι δυο εκτός από τις τηλεοπτικές σειρές που εμφανίζονται συμπρωταγωνιστούν και στην παράσταση της Μιμής Ντενίση: «Από Σμύρνη… Σαλονίκη».

Κάποιοι θα πιστεύουν ότι η Κατερίνα θα μαγειρεύει και θα ετοιμάζει ταπεράκια με φαγητό για τη δουλειά για εκείνη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει καθώς, όπως λέει η ίδια στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου, είναι ακαμάτρα και τρώνε ότι βρουν. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις μιας και ο ηθοποιός μπαίνει κάποια σαββατοκύριακα στην κουζίνα και ετοιμάζει λιχουδιές.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top