Ερωτευμένος ο Μάριος Πρίαμος: Δείτε ποια του «έκλεψε» την καρδιά!

Η φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού από τις Ελβετικές Άλπεις

Τα βέλη του έρωτα «χτύπησαν» τον Μάριο Πρίαμο! Ο Κύπριος, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, είναι ερωτευμένος με ένα νεαρό μοντέλο, ονόματι Assaya.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι τις Ελβετικές Άλπεις, προκειμένου να χαλαρώσει και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί.

Ο Μάριος Πρίαμος ανέβασε και μία φωτογραφία από το χιονισμένο τοπίο αγκαλιά με την κούκλα σύντροφό του δείχνοντας πως ο έρωτας καλά κρατεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η σιωπή και η ηρεμία αυτών των θέσεων είναι εθιστική. Μερικές φορές είναι υπέροχο να σταματήσετε για ένα δευτερόλεπτο και να ονειρευτείτε ότι δεν βιάζεστε. Φανταστείτε ... ακούτε ένα καταρράκτη που πέφτει από μεγάλα ύψη και δέντρα σκονισμένα ήσυχα, με φόντο τα χιονισμένα βουνά, ένα ιδανικό καταπράσινο πεδίο .Και όλα αυτά σε ένα μικρό χωριό, το οποίο αποτελείται από μερικά ξύλινα σπίτια. Τέλεια, έτσι δεν είναι; Το Passenger Eurotrip έρχεται και θα λατρέψετε αυτήν την τρελή Ομάδα σας υπόσχομαι! #mariospriamos #passengereurotrip

A post shared by Marios Priamos (@official_mariospriamos) on

  Μπορεί να γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για την κοπέλα που κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά του Μάριου Πρίαμου, αλλά όπως θα δείτε σε κάποιες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα με τις πόζες της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сколько бы не пришлось пережить и какие бы шаги не пришлось предпринять, главное - оставаться верным себе. Не надо ломать свои принципы и границы ради других, нужно верить в себя и свои убеждения. Не стоит прощать ошибки, если они заставляют тебя выворачиваться наружу и не стоит держать кого-то рядом, если это приносит неудобства. Ты никогда не останешься в одиночестве, ведь прежде всего у тебя есть ТЫ сам, а лучше тебя никто не знает как быть счастливым.

A post shared by Assya Shirokova (@assyashi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Assya Shirokova (@assyashi) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top