Βάσω Λασκαράκη: Οι ξέγνοιαστες βόλτες με την κόρη της στην Αυστρία!

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες

Αυτά τα Χριστούγεννα ήταν ξεχωριστά για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, αφού βρίσκονταν με μία βαλίτσα στο χέρι. Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Γερμανία, την Ελβετία αλλά και την Αυστρία έχοντας μαζί την κόρη της ηθοποιού, Εύα.

Βάσω Λασκαράκη-Λευτέρης Σουλτάτος: Τα φιλιά τους στη χιονισμένη Αυστρία!

Η ευτυχισμένη σύζυγος και μαμά δε σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες από τις αποδράσεις τους. Μάλιστα, σε μία από αυτές τις αναρτήσεις την είδαμε να απολαμβάνει τις βόλτες της στη χιονισμένη Αυστρία μαζί με τη μονάκριβη κόρη της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ταξιδεύοντας με την Εύα 🥰 ————————————— Είναι ωραίο να μαθαίνεις στα παιδιά καινούργια πράγματα καινούργια μέρη να τα αφήνεις να παίζουν να κουράζονται να βαριούνται να γκρινιάζουν να χαίρονται να νευριάζουν κι εσυ να είσαι εκεί δίπλα για να δημιουργείς αναμνήσεις μαζί τους .... να περνάτε τέλεια με τις οικογένειες σας να ότι κ να κάνετε ❤️❄️ ________________________ #motherdaughtergoals #eva #traveling #travelgram #familymoments #familygoals #newthings #xmas

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki) on

«Ταξιδεύοντας με την Εύα. Είναι ωραίο να μαθαίνεις στα παιδιά καινούργια πράγματα καινούργια μέρη να τα αφήνεις να παίζουν να κουράζονται να βαριούνται να γκρινιάζουν να χαίρονται να νευριάζουν κι εσυ να είσαι εκεί δίπλα για να δημιουργείς αναμνήσεις μαζί τους .... να περνάτε τέλεια με τις οικογένειες σας να ότι κ να κάνετε», ήταν το μήνυμα της ηθοποιού στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top