Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Ο λόγος που «έφαγαν πόρτα» σε εστιατόριο

Συμβαίνει και στις καλύτερες (και βασιλικές) οικογένειες!

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle

Με ένα ατυχές περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, οι οποίοι περνούν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στον Καναδά.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι, που αποφάσισε να περάσει τα Χριστούγεννα μακριά από την Αγγλία, «έφαγε πόρτα» από τους ιδιοκτήτες γνωστού εστιατορίου. Ο λόγος; Η ανάγκη για μεγαλύτερη φύλαξη.

Το "Deep Cove Chalet", είναι ένα εστιατόριο θαλασσινών που ανήκει στους Bev και Pierrer Koffel στο Βανκούβερ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Page Six, όταν ο σεφ του εστιατορίου, Pierre Koffel, αντιλήφθηκε τα μέτρα ασφαλείας που χρειάζονταν προκειμένου να μπορέσει το βασιλικό ζεύγος να δειπνήσει εκεί, αρνήθηκε την κράτησή τους.

Η σύζυγός του και συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου, Bev Koffel, τόνισε στην εφημερίδα Vancouver Sun, πώς η πρόθεσή τους φυσικά, δεν ήταν να αρνηθούν στο βασιλικό ζευγάρι το δείπνο. 

Όμως, μετά από τη συνάντηση που είχαν με την ομάδα ασφαλείας του Harry και της Meghan, που ήρθε να κάνει την κράτηση, ο σύζυγός της θεώρησε τα μέτρα ασφαλείας υπερβολικά. 

Μάλιστα, η Bev αποκάλυψε ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν δει τον Harry και τη Meghan να κάνουν τζόκινγκ στην περιοχή, ενώ με τη σειρά της, τούς ευχήθηκε να βρουν την ηρεμία και την ιδιωτικότητα που επιζητούν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top