Ζέτα Μακρυπούλια-Έλενα Παπαρίζου: Οι λαμπερές τους εμφανίσεις στο Σύνταγμα!

Στην εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Φαντασμαγορική ήταν η βραδιά στο Σύνταγμα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, να δίνει το σύνθημα για την φωταγώγηση της πόλης και του εντυπωσιακού φυσικού δέντρου, που ήρθε ο Καρπενήσι και θα κοσμεί την πλατεία Συντάγματος.

Ζέτα Μακρυπούλια

Τη βραδιά παρουσίασε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία εντυπωσίασε με την λαμπερή, total black εμφάνισή της. 

Κεντρικό πρόσωπο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, φανερά ανανεωμένη, κράτησε συντροφιά με τα τραγούδια της σε όσους έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, ενώ φορώντας ένας λευκό κοστούμι, που αναδείκνυε άψογα τι σιλουέτα της, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα. 

Έλενα Παπαρίζου

Μαζί της στη σκηνή βρέθηκαν ακόμα η Idra Kayne και ο Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band, ενώ η ομάδα κρουστών Batala Atenas έδωσε τον ρυθμό.

Highlight της βραδιάς ήταν το εκθαμβωτικό 3D projection mapping στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Λαμπερά χρώματα, έντονα σκηνικά και εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές μεταλλαγές θα ντύνουν από σήμερα με μοναδικό τρόπο το ιστορικό κτίριο και θα μας γεμίζουν συναισθήματα και εικόνες.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top