Μικρούτσικος: «Έσπασε» τη σιωπή του μετά από καιρό

«Αυτή η παρουσιάστρια είναι ό, τι καλύτερο έχω δει»

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Ανδρέας Μικρούτσικος να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά όπως φαίνεται παρακολουθεί τα τηλεοπτικά δρώμενα. Τον τελευταίο καιρό, όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον παρουσιαστή να επιστρέφει στην τηλεόραση για να γίνει η «φωνή» του Big Brother και παράληλα να κάνει κάποιες guest εμφανίσεις.

Έκπληξη στο «Big Brother» - Ποιο ρόλο θα έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Μάλιστα, υπάρχει μία παρουσιάστρια που τον παρακίνησε να «σπάσει» τον νόμο της σιωπής. Ποια είναι αυτή; Ακούει στο όνομα Δώρα Παντελή και παρουσιάζει σε συνδρομητικό κανάλι τους αγώνες της Euroleague.

Ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να εκφράσει τον θαυμασμό του, μέσω Facebook. « Όσο καιρό έχω σταματήσει από την τηλεόραση δεν έχω μιλήσει για αυτή και τα πρόσωπα που συμμετέχουν! Η Δώρα με κάνει να παραβώ τον…νομό της σιωπής. Είναι έξυπνη, σπουδασμένη, ειδική ως αθλήτρια, επικοινωνιακή, γλυκιά, όμορφη, χωρίς τουπέ και επιτήδευση, με τέλεια γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Είναι συμπερασματικά η εκδίκηση της γυναίκας για τον ρόλο που οι ειδικοί εντός εισαγωγικών της έταξαν δηλαδή της γλάστρας! Ό,τι καλύτερο έχω δει σε όλα τα χρόνια που βλέπω τηλεόραση! Εύγε κορίτσι μου».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top