Πέγκυ Ζήνα: H on air απάντηση για τη διαφωνία με τις κόρες της Μοσχολιού!

Όσα είπε για τη διασκευή του τραγουδιού «Άνθρωποι Μονάχοι»

Ήταν καλοκαίρι του 2018, όταν η Πέγκυ Ζήνα ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων MAD και τραγούδησε το «Άνθρωποι Μονάχοι», της Βίκυς Μοσχολιού, σε μια διασκευή.

Η τραγουδίστρια με έναν νεαρό τενόρο πρόσθεσαν κάποια ραπ στοιχεία και αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε πολύ τις δύο κόρες της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε γι’αυτή τη διένεξη τονίζοντας παράλληλα ότι ήταν μία διασκευή μόνο για τα MAD, αφού με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να κάνουν γνωστό το κομμάτι και σε νέα παιδιά που ακούνε ραπ αλλά και τραπ.

«Εγώ είναι γνωστό πόσο αγαπώ τη Βίκυ. Το θέμα θεωρώ πως έχει κλείσει γιατί δεν έδωσα εγώ συνέχεια. Δέσαμε τρία είδη μουσικής σε μια εμφάνιση. Το τραγούδι δεν αλλοιώθηκε. To κάναμε με πολύ αγάπη στα MAD. Oι rap στίχοι ήταν για τους άστεγους, όταν το άκουσε ο Σπανός συγκινήθηκε όπως κι εγώ. Εγώ στις ζωντανές μου εμφανίσεις δεν το λέω ποτέ έτσι το κομμάτι», είπε στην εκπομπή «The 2Night Show» και στη συνέχεια πρόσθεσε: ««Ό,τι και να ειπώθηκε αν γίνει κάτι για μένα, αν εγώ μεγαλώσω, φύγω από τη ζωή και δεν της αρέσει της Ηλέκτρας, δε θα ήθελα κανένας να θυμώσει κανείς μαζί της. Το λέω πολύ γλυκά. Δεν μπόρεσα να κρατήσω κακία καθόλου στην οικογένεια της Βίκυς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top