Blake Lively: Τι έκανε στο Instagram της και συγκλόνισε 26 εκ. followers

Το αποφάσισε και το έκανε έτσι απλά σε ένα βράδυ

Δείτε τη Blake Lively με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν την 3η της γέννα

Έτσι ξαφνικά, εν μία νυκτί, όλα τα posts στον λογαριασμό της Blake Lively στο Instagram σβήστηκαν και οι 25 εκατομμύρια followers της έμειναν με το στόμα ανοιχτό πιστεύοντας πως η Blake έπεσε θύμα χάκερ.

Blake Lively: Το αστείο της post για τα γενέθλια του Ryan Reynolds

Για την ακρίβεια, έσβησε τα πάντα από το επίσημο προφίλ της εκτός από ένα απόσπασμα από τη νέα της ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Jude Low.

Αντιλαμβανόμαστε ότι όλο αυτό δεν έγινε τυχαία, αλλά ήταν ένα επικοινωνιακό τέχνασμα από την πλευρά της Lively για την προώθηση της νέας ταινίας με τίτλο «Rhythm Section», που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στους κινηματογράφους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

Να τονίσουμε ωστόσο, πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η πασίγνωστη χολιγουντιανή σταρ έσβησε τα πάντα από το εν λόγω μέσο. 

Στο σενάριο της ταινίας η Lively υποδύεται μία γυναίκα που εξαφανίζει όλα της τα ίχνη, προκειμένου να εκδικηθεί όσους ευθύνονται για τον θάνατο των γονιών της. Μήπως με τη διαγραφή όλων της των αναρτήσεων στο Instagram θέλει να μας προϊδεάσει για την πλοκή της ταινίας; Τίποτα δεν είναι απίθανο!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top