Φραγκάκη - Μάρκογλου: Ο λόγος που ο γάμος άργησε... δέκα χρόνια!

Τι είπε ο γιος τους όταν ανακοίνωσαν ότι παντρεύονται

Για τον γάμο τους που έγινε στην Πάρο το περασμένο καλοκαίρι, μετά από δέκα χρόνια σχέσης κι ένα παιδί, μίλησαν η Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου.

«Είχε γίνει η πρόταση γάμου, όμως το πιστεύεις ότι δεν προλαβαίναμε να παντρευτούμε!» εξομολογήθηκε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη «Φωλιά των Κου Κου» η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Ποια ήταν η αντίδραση του γιου τους Νικόλα όταν του είπαν ότι θα παντρευτούν; Ο μικρός ενθουσιάστηκε όταν του το είπανε και φυσικά ρώτησε αν θα είναι… παραγαμπράκι, όπως κι έγινε!

Μαρία Φραγκάκη – Νίκος Μάρκογλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους!

Φραγκάκη - Μάρκογλου: Γαμήλιο ταξίδι στην Κύθνο

Η Μαρία Φραγκάκη απάντησε και στο αν ζηλεύει τον σύζυγό της: «Τρώγομαι σε λογικό πλαίσιο… δεν είμαι αδιάφορη. Υπάρχει μια ζήλια που θεωρώ ότι χρειάζεται σε όλα τα ζευγάρια» είπε, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό και DJ να λέει γελώντας πως: «Dε ζηλεύω, δεν ψάχνω αλλά μερικές φορές την κοιτάζω με τρόπο!».

Ένα από τα πράγματα που κρατάει τη σχέση τους «ζωντανή» είναι σίγουρα το γεγονός πως πολλές φορές η παρουσιάστρια, παρά την κούραση της, μένει ξύπνια για να δει τον σύζυγό της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top