Βικτώρια Καρύδα: Ένας χρόνος από τη δολοφονία του άντρα της

Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της

Πέρασε ένας χρόνος από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή. Ήταν 31 Οκτωβρίου του 2018, όταν ο 46χρονος επιχειρηματίας εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

Η Βικτώρια Καρύδα, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη.

Το μοντέλο προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να στηρίξει τα παιδιά της, αλλά δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνδρας της ζωής της «έφυγε» τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έναν χρόνο μετά τον θάνατό του. «31 Οκτωβρίου. Ένας χρόνος, ίδιος πόνος», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

31 Οκτώβριο Ένας χρόνος ίδιος πόνος🖤

A post shared by Viktoria Karida (@viktoria_mystyle) on


Λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες και τις συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Απρόβλεπτη ζωή! Το συντροψο σου ,τα πεδία σου ,την οικογένεια σου να την αγαπάς και να την προσέχεις... Γιατί Ποτέ δεν ξέρεις ποιος και πότε μπορεί να φύγει από τη ζωή.  Ζήσε να αγαπάς εδώ και τώρα !»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top