Νίκος Μίχας: Έγινε μπαμπάς και ξεγέννησε τη γυναίκα του στο σπίτι τους!

Από το «Fame Story» στην ιατρική και την πατρότητα

Έγινε γνωστός πριν από αρκετά χρόνια, όταν συμμετείχε στο «Fame Story», ως ένας από τους ροκ τραγουδιστές του talent show του ΑΝΤ1.

Παρότι ο Νίκος Μίχας έκανε αρκετά πράγματα στη μουσική, τελικά τον κέρδισαν οι σπουδές του και η Ιατρική, αφού πλέον ασχολείται επαγγελματικά με αυτή. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο ταλαντούχος μουσικός έγινε και πατέρας. Η Άννα είναι η σύντροφος της ζωής του. 

Πρώην παίκτης του «Fame Story» έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

Όπως εξομολογήθηκε στη Φωτεινή Ψυχίδου και τη «Φωλιά των Κου Κου» για τη γέννηση της κόρης του πριν από λίγες εβδομάδες: «Ο τοκετός ήταν από τις έντονες στιγμές. Πρωτόγνωρη και χαίρομαι που ήταν τόσο όμορφα και φυσιολογικά» αφού ξεγέννησε ο ίδιος τη γυναίκα του στο σπίτι τους, παρόλο που δεν είναι γυναικολόγος, αλλά παθολόγος. 

Ως χαζομπαμπάς ο Νίκος δήλωσε πως αλλάζει πάνες, κοιμίζει τη μικρή του πριγκίπισσα που έχει πάρει τα μάτια του, ενώ ως γιατρός πλέον συμβούλεψε τις νέες μαμάδες να κάνουν κάποια σεμινάρια ανώδυνου τοκετού.

Ποια είναι σήμερα η σχέση του με τη μουσική; «Τη μουσική δεν την έχω αφήσει. Γράφω συνέχεια, έχω γράψει πολλά κομμάτια που έχω ανεβάσει στο youtube».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top