Έγκυος η Rihanna; Δείτε τις φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι φήμες έχουν φουντώσει

Πληθαίνουν οι εμφανίσεις της Rihanna με φουσκωμένη κοιλίτσα, γεγονός που έχει πυροδοτήσει τις φήμες που μιλούν για εγκυμοσύνη. 

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει λανσάρει σε συνεργασία με τo brand Fendi, τη δική της σειρά καλλυντικών αλλά και εσωρούχων, έχει απασχολήσει τα διεθνή Μέσα. Όπως θα δείτε στις αναρτήσεις της στο Instagram αλλά και στην τελευταία της εμφάνιση στο Diamont Ball, στη Νέα Υόρκη, εμφανίζεται με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Rihanna με Givenchy τουαλέτα / Φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP

Εδώ φαίνεται φουσκωμένη η κοιλίτσα της/ Φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP

Τον περασμένο Ιούνιο, η Rihanna αναφέρθηκε για πρώτη φορά, σε συνέντευξή της, στον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της, Hassan Jameel. 

«Τα τελευταία χρόνια μόνο συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχουμε χρόνο για τον εαυτό μας, γιατί η ψυχική μας υγεία εξαρτάται από αυτό. Εάν δεν είσαι ευτυχισμένος, δεν θα είσαι ευτυχισμένος ούτε όταν κάνεις πράγματα που αγαπάς. Θα είναι αγγαρεία. Δε θέλω ποτέ η δουλειά μου να είναι αγγαρεία. Έχω μια νέα σχέση και είναι σημαντική για εμένα. Όπως φροντίζω τη δουλειά μου έτσι πρέπει να φροντίζω κι αυτήν… Φυσικά είμαι ερωτευμένη», ήταν τα λόγια της.

Μάλιστα η δήλωσή της στο κόκκινο χαλί με το Essence προκάλεσε μεγαλύτερη φρενίτιδα:

«Είμαι μία μαύρη γυναίκα. Ήρθα από μία μαύρη γυναίκα, που ήρθε από μία μαύρη γυναίκα, και που και αυτή ήρθε από μια μαύρη γυναίκα, και θα γεννήσω κι εγώ μια μαύρη γυναίκα». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top