Κέλλυ Κελεκίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

«Εννιά μέρες χωρίς εσένα αγαπημένε μου πατερούλη…»

Δείτε τι είχε πει η Κέλλυ Κελεκίδου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της

Συντετριμμένη είναι η Κέλλυ Κελεκίδου με τον θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πριν μερικές μέρες γράφοντας κάτω από μία φωτογραφία του πατέρα της: «Σήμερα ξημέρωσε μία από τις πιο δύσκολες μέρες τις ζωής μου !!!!! Καλό παράδεισο να έχεις και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου !!!!!! Σ αγαπώ !!!!Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο ήρωας μου!!!».

Πένθος για την Κέλλυ Κελεκίδου – «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της
 

Στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύει η τραγουδίστρια, στήριγμά της είναι η οικογένειά της.

Σήμερα το μεσημέρι, η ίδια έγραψε κάτω από μία φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram ένα μακροσκελές και πολύ συγκινητικό κείμενο και ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν δίπλα της.

«9 μέρες χωρίς εσένα αγαπημένε μου πατερούλη… Χιλιάδες τα μηνύματα συμπαράστασης και μαζεύοντας τα κομμάτια της ψυχής μου θεωρώ χρέος μου και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους… επώνυμους και ανώνυμους… φίλους γνωστούς και αγνώστους… γιατί τις δύσκολες αυτές ώρες μου δώσατε και μου δίνεται κουράγιο… επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο το επιστημονικό προσωπικό που όλο αυτό το καιρό προσπάθησε για την ανάρρωση του πατέρα μου, όλους όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο… Εύη μου ξέρω πως οι ώρες είναι δύσκολες αλλά είμαστε εδώ για να μοιραστούμε όλοι μαζί τον πόνο για να γίνει έστω υποφερτός… ο Πατέρας μου θα είναι πολύ χαρούμενος βλέποντας όλη αυτή την αγάπη και προσφορά του κόσμου και σίγουρα θα χαμογελά από εκεί ψηλά ικανοποιημένος… ο Θεός να προστατεύει όλους εσάς και τις οικογένειες σας», έγραψε χαρακτηριστικά ραγίζοντας καρδιές, η Κέλλυ Κελεκίδου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9 μέρες χωρίς εσένα αγαπημένε μου πατερούλη ...χιλιάδες τα μηνύματα συμπαράστασης και μαζεύοντας τα κομμάτια της ψυχής μου θεωρώ χρέος μου και θελω να σας ευχαριστήσω όλους ..επώνυμους και ανώνυμους ..φιλους γνωστους και αγνώστους ..γιατί τις δύσκολες αυτές ώρες μου δώσατε και μου δίνεται κουραγιο ... ...επισης θελω να ευχαριστήσω όλο το επιστημονικό προσωπικό που όλο αυτό το καιρό προσπάθησε για την ανάρρωση του πατέρα μου, όλους όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο ...Ευη μου ξέρω πως οι ώρες είναι δύσκολες αλλα είμαστε εδω για να μοιραστούμε ολοι μαζί τον πόνο για να γίνει έστω υποφερτός ..ο Πατερας μου θα είναι πολύ χαρούμενος βλέποντας όλη αυτή την αγάπη και προσφορά του κόσμου και σίγουρα θα χαμογελά απο εκεί ψηλά ικανοποιημένος ...ο θεός να προστατεύει όλους εσας και τις οικογένειες σας ...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Kelekidou (@kelekidou_kelly) στις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top