Σοφία Καρβέλα: «Σκέφτομαι πόσο άχρηστη είμαι»

Η ανάρτησή της στο Instagram

Η Σοφία Καρβέλα η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο κάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές, θέλησε να γράψει ένα ακόμα προσωπικό κείμενο για όσες δύσκολες στιγμές αντιμετωπίζει και να το μοιραστεί με τους followers της στο Instagram.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα εξομολογήθηκε δημόσια με ένα InstaStory της πως κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής της ανάπαυλας αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού. 

«Αυτή τη στιγμή έχω πάθει κρίση πανικού. Σπανίως βρίσκομαι σε διακοπές και θα έπρεπε να διασκεδάζω. Αλλά είναι δύσκολο για μένα να διασκεδάσω. Το θέμα είναι πως νιώθω τελείως ασήμαντη όσο δεν δουλεύω. Ξάπλωσα στο κρεβάτι πριν μισή ώρα και σκέφτηκα πόσο άχρηστη πράγματι είμαι και πόσο θέλω να χειρίζομαι τους ανθρώπους και οτιδήποτε σκέφτονται ή νιώθουν για εμένα. Και δε μπορώ. Και η αλήθεια είναι πως θέλω να το κάνω αυτό επειδή έχω προβλήματα και όχι επειδή με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Και μετά, χάρη στου ότι είμαι νηφάλια για λίγο, θυμήθηκα τι μου λένε και μου ξαναλένε να κάνω όταν τα πράγματα ‘’παίρνουν την κάτω βόλτα’’. Επαναλάβετε μετά από μένα: ‘’Άστο να περάσει, άστο να περάσει’’», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Καρβέλα.


 

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται να αντιμετωπίζει πλέον την ψυχολογική της αυτή αναταραχή. Μερικές ώρες μετά το post με το κείμενο για την κρίση πανικού, η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και διασκέδασε με τις επιτυχίες της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top