Η «φτωχή Jen» είναι αυτή που «γελά» τελευταία μετά τον χωρισμό Pitt-Jolie

Eπένδυσε 200.000 δολάρια στον εαυτό της για να συνέλθει μετά το σοκ

Fifty and fabulous είναι η Jennifer Aniston. Η διάσημη ηθοποιός, σχεδόν μία εικοσαετία μετά το διαζύγιο της με τον Brad Pitt και την αποκάλυψη της σχέσης του με την Angelina Jolie, είναι αυτή που τελικά «γελά» τελευταία.

Αυτό ισχυρίζεται στο νέο του βιβλίο ο συγγραφέας Ian Halperin, o oποίος κάνει και μερικές «πιπεράτες» αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα των bestsellers, η 50χρονη σήμερα Aniston μετά το σοκ του διαζυγίου και της προδοσίας, αποφάσισε να επενδύσει στον εαυτό της. Συνολικά φέρεται να ξόδεψε 200.000 δολάρια για την εξωτερική της εικόνα αλλά και για την εσωτερική της ηρεμία.

Ψυχοθεραπεία, yoga, ανάπλαση δέρματος με laser, ακόμα και μαθήματα υποκριτικής μπήκαν στην «ατζέντα» της Aniston.

Για πολλά χρόνια, τη συνόδευε το «φτωχή Jen» με ένα μείγμα λύπησης και συμπόνοιας για το «δράμα» της προδοσίας. Σήμερα όμως, η Jennifer είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι. 

«Στη ζωή δεν έχει σημασία πώς ξεκινάς, αλλά πώς τελειώνεις» αναφέρει στενός φίλος της Aniston. Το βιβλίο του Ian Halperin ισχυρίζεται μεταξύ άλλων πως παρά τα δύο διαζύγια (με τον Pitt πριν 20 χρόνια και με τον Justin Theroux πριν 18 μήνες), η Jennifer Aniston είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της και φαίνεται.

«Κατάφερε επιτέλους να βγει από τη σκιά της σαγηνευτικής Jolie με την οποία τη συγκρίνανε όλα αυτά τα χρόνια και πλέον είναι υπέροχη.Ποιος θα σκεφτόταν πως η Jen θα φαινόταν καλύτερα από την Angelina;» προσθέτει όλο νόημα στενός φίλος της 50χρονης star.

Ο Halperin επικαλείται στο βιβλίο του πάνω από 350 πηγές, οι οποίες αναφέρουν ότι η Aniston είναι «πιο ευτυχισμένη, συγκεντρωμένη και ικανοποιημένη από ποτέ».

«Δεν αναζητά απλά την ευτυχία αλλά και την ευημερία. Ωρίμασε πολύ τα τελευταία χρόνια. Φωτίζει τον χώρο όπου κι αν πηγαίνει. Είναι μία πραγματική χολιγουντιανή σταρ» αναφέρει άλλη πηγή.

Ο τιμοκατάλογος της ομορφιάς της Jen

Και μπορεί η Aniston να «λάμπει», όμως για να τα καταφέρει χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

  • Η φροντίδα της επιδερμίδας της κόστιζει περίπου 1.300 δολάρια/μήνα
  • Οι ανταύγειες στα μαλλιά της 800 δολάρια τη φορά
  • Στους κορυφαίους personal trainers που τη γυμνάζουν καταθέτει 3.200 δολάρια/μήνα
  • Παρόμοια ποσά ξοδεύει σε διατροφολόγο και σε ειδικά φτιαγμένα γεύματα για τον σωματότυπό της.
  • Εξαψήφια νούμερα σπαταλά ετησίως για την γκαρνταρόμπα της και ακόμα μεγαλύτερα ποσά για ταξίδια, καθώς πιστεύει πως «σε βοηθάνε να μένεις νέος και περίεργος».

«Δε θα μιλήσω ποτέ ξανά στη Jolie»

Φίλοι της Aniston αναφέρουν στο βιβλίο πως τους είχε εκμυστηρευτεί στο παρελθόν πως «δε θα μιλήσω ποτέ ξανά στην Jolie». Όπως τονίζεται, το ερωτικό αυτό τρίγωνο την άφησε προδομένη, συντετριμμένη και ράκος συναισθηματικά.

Ο Halperin τονίζει στο βιβλίο του πως «ήταν τόσο σκληρό και δύσκολο για την Jen. Θα ήταν πολύ αδέξιο και άβολο να την δούμε στον ίδιο χώρο με την Jolie. Η Angelina της έκλεψε τον άνδρα. Επίσης του χάρισε τόσα πολλά παιδιά, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε μάταια να κάνει μαζί του ένα παιδί».

Σε προηγούμενο βιβλίο του πάντως, ο Halperin αναφερόμενος στη σχέση των Brangelina, τόνιζε πως μπορεί η Aniston να παρουσιαζόταν ως ο «αδύναμος κρίκος» αλλά η Jolie ήταν στην πραγματικότητα αυτή που είχε «ανασφάλεια και ήταν πολύ ζηλιάρα. Όσο και αν την διαβεβαίωνε ο Brad Pitt, βαθιά μέσα της πάντα πίστευε ότι εκείνος κάποια στιγμή θα γυρνούσε στην Aniston».

Η αλήθεια είναι πάντως πως στα 50α γενέθλια της Aniston μεταξύ των πολλών διάσημων καλεσμένων ήταν και ο Brad Pitt με τον οποίο οι σχέσεις τους έφτιαξαν με τα χρόνια. «Αγκαλιαζόντουσαν και συζητούσαν κατά την διάρκεια του πάρτι» ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Πλέον, το βιβλίο καταλήγει πως η Aniston έχει βάλει πλώρη για την απόλυτη στιγμή στην καριέρα της και αυτή δεν είναι άλλη από την επιθυμία της να κερδίσει ένα Oscar. Για τον λόγο αυτό κάνει τέσσερις φορές την εβδομάδα μαθήματα υποκριτικής.

«Ακόμα δεν την έχουμε δει στα καλύτερά της» καταλήγει όλο νόημα ο συγγραφέας του βιβλίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top