Η συγκινητική ανάρτηση του Ντίνου Καρύδη για το «Λόγω Τιμής»

Θα τον δούμε στην αναβίωση της σειράς

Δείτε τη Σμαράγδα Καρύδη να φωτογραφίζεται για τη νέα της παράσταση

Στη μεγάλη του επιστροφή του στη θρυλική σειρά «Λόγω Τιμής» που θα δούμε από το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ντίνος Καρύδης.

Έβαλε τα κλάματα ο Ντίνος Καρύδης: «Η Σμαράγδα μας στηρίζει οικονομικά»

Ντίνος Καρύδης: Έπαθε έμφραγμα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

Φανερά συγκινημένο ο μεγάλος ηθοποιός και πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, πόσταρε φωτογραφία του από τα γυρίσματα της σειράς γράφοντας στη λεζάντα:

«Τα πάντα έγιναν όπως πρέπει, δόξα σόι ο Θεός! Έσυρα φωνή θριαμβευτικιά εσωτερικά. - Τετέλεσται ότι κακό πέρασα. Κι ήταν σαν να' λεγα βλέποντας την κάμερα το μόνιτορ του Λάμπη ,την αγαπημένη Μιρέλλα, τους αγαπημένους συνάδελφους: *ΟΛΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΞΑΝΆ* Ο Άλκης μου ψιθύρισε: Ήσουν πολύ καλός! Τον πίστεψα και ξέρετε γιατί; Είχα διάλογο με μια απόλυτα αληθινή ηθοποιό στο γύρισμα την Αγγελική Δημητρακοπούλου. Πως ήταν δυνατόν να ανταποκριθώ στην καθαρή αλήθεια με σχετική τοιαύτη. Βουτήξαμε στα βαθιά νερά της Μιρέλλας και φθάσαμε στην απέναντι όχθη χωρίς να έχουμε βραχεί. Γι" αυτό σας λέω: ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΞΑΝΆ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τα πάντα έγιναν όπως πρέπει,δόξα σόι ο Θεός! Έσυρα φωνή θριαμβευτικιά εσωτερικά. - Τετέλεσται ότι κακό περασα. Κι ήταν σαν να'λεγα βλέποντας την κάμερα το μόνιτορ του Λάμπη ,την αγαπημένη Μιρέλλα,τους αγαπημένους συνάδελφους:*ΟΛΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΞΑΝΆ* Ο Άλκης μου ψιθύρισε: Ήσουν πολύ καλός!Τον πίστεψα και ξέρετε γιατί;Είχα διάλογο με μια απόλυτα αληθινή ηθοποιό στο γύρισμα την Αγγελική Δημητρακοπούλου.Πως ήταν δυνατόν να ανταποκριθώ στην καθαρή αλήθεια με σχετική τοιαύτη.Βουτηξαμε στα βαθιά νερά της Μιρέλλας και φθάσαμε στην απέναντι όχθη χωρίς να έχουμε βραχεί.Γι" αυτό σας λέω:ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΞΑΝΆ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ntinos Karidis (@ntinos_karidis_official) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top