Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της!

Ποζάρει στο κρεβάτι του σπιτιού της

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως δε σταματά να περιποιείται τον εαυτό της!

Η όμορφη παρουσιάστρια περνά το καλοκαίρι της στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά της! Το μεσημέρι της Τετάρτης, αποφάσισε να μας δείξει το μυστικό της για ένα λαμπερό πρόσωπο.

Η Δούκισσα πόζαρε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της έχοντας στο πρόσωπό της μάσκα ομορφιάς. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημέρα!!! Αφού πλέον δεν πίνω καφέ, τον φοράω...😉☕️ Beauty tip: Όταν ξυπνάω νυσταγμένη με το δέρμα μου κουρασμένο, κάνω κατευθείαν ένα δροσερό μπάνιο και βάζω στο πρόσωπο μου το νέο αγαπημένο μου Wake-Up Smooth Sugar Scrub της Loreal Paris που περιέχει κόκκους καφέ, γλυκό αμυγδαλέλαιο και έλαιο καρύδας! Το μυστικό είναι το εξής: αφού το απλώσεις με χλιαρό νερό στο πρόσωπο σου, να ξαναχωθείς στο κρεβάτι σου για χουζούρεμα για άλλα 5 λεπτά! 😏 Η μυρωδιά του καφέ θα σε ξυπνήσει σίγουρα, ενώ το δέρμα σου θα είναι καθαρό, φρέσκο, λαμπερό και τονωμένο 💕 Προσωπικά, αυτό (το scrub) το κάνω 3 φορές την εβδομάδα! Το χουζούρεμα, κάθε μέρα 😂❤️ #lorealparisgr #smoothsugars #sugarscrubs #wakeupscrub #beautytip #beautyroutine #goodmorningpost

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top