Βοσκόπουλος - Γκερέκου: Στο θέατρο με την πανέμορφη κόρη τους!

Η Μαρία Βοσκοπούλου «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της

Πλήθος εκπροσώπων της ελληνικής showbiz έδωσε το «παρών» στο Θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το δικό μας σινεμά» και να καταχειροκροτήσει τους 17 ταλαντούχους πρωταγωνιστές.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν και ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου με την πανέμορφη 18χρονη – πλέον- κόρη τους, Μαρία.

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε μάλιστα, μία εντυπωσιακή black & white εμφάνιση, ενώ η Μαρία Βοσκοπούλου, που είναι πια ενήλικη εμφανίστηκε πολύ κομψά ντυμένη στο πλευρό των γονιών της φορώντας ένα μπλε maxi φόρεμα. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι σικάτη έχοντας ως πρότυπο την πάντα chic Άντζελα Γκερέκου.

Τόλης Βοσκόπουλος - Ηλίας Μαροσούλης - Μιχάλης Ρέππας - Άντζελα Γκερέκου - Θανάσης Παπαθανασίου 

Το όμορφο κορίτσι αναμένεται την επόμενη χρονιά να μπει στο Πανεπιστήμιο, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με τη μουσική και την υποκριτική.
«Μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με πολλή αγάπη για τις τέχνες, οπότε αναπόφευκτα ήρθα σε επαφή από μικρή με το τραγούδι και την υποκριτική και φυσικά μου άρεσαν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της η Μαρία Βοσκοπούλου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top