Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Όταν η πολιτική ερωτεύθηκε τα… media!

Το love story του δημάρχου με τη δημοσιογράφο και η οικογενειακή ευτυχία!

Δείτε όσα είπε η Σία Κοσιώνη για τη νίκη του συζύγου της στις δημοτικές εκλογές

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων δε σημειώνει επιτυχία μόνο στην πολιτική του καριέρα, αφού επικράτησε στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ως γνωστόν διανύει… βίον ανθόσπαρτο στο πλάι μίας άκρως επιτυχημένης συζύγου, που δεν είναι άλλη από τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.

Από περσινή εμφάνιση του ζευγαριού στην «Ταράτσα» του Φοίβου Δεληβοριά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το love story 

Η γνωριμία τους έγινε το 2013 σε πάρτι που είχε διοργανώσει στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση ο τότε εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος. Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την ανερχόμενη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να κάθεται απέναντι από τον τότε υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και δίπλα στην αδερφή του Αλεξία Μπακογιάννη. 

Κοσιώνη για Μπακογιάννη: «Είμαι περήφανη, αλλά τον περιμένω στη γωνία»

Σία Κοσιώνη: Πήγε να ψηφίσει με τον γιο της

Το ειδύλλιο που ήρθε να ταράξει τα γαλήνια νερά στον χώρο της πολιτικής και των ΜΜΕ, έγινε γνωστό λίγους μήνες αργότερα, όταν το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη να περπατάει χέρι-χέρι στα σοκάκια της Αντίπαρου.

Τέσσερα χρόνια μετά, σίγουροι πια ο ένας για τον άλλον, παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι με καλεσμένους λίγους και καλούς φίλους. Λίγους μήνες αργότερα υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους Δήμο.

Βόλτα στο πάρκο για την ευτυχισμένη οικογένεια /Φωτογραφία Instagram

Δεύτερος γάμος

Αυτός, ωστόσο, δεν είναι ο πρώτος γάμος ούτε για τον πολιτικό άντρα, ούτε για τη δημοσιογράφο. Ο Κώστας Μπακογιάννης παντρεύτηκε το 2006 την Κύπρια επιχειρηματία Κάλλια Καμπουρίδου ενώ ελάχιστοι γνωρίζουν πώς η anchorwoman του ΣΚΑΪ υπήρξε παντρεμένη με τον αθλητικογράφο και σκηνοθέτη Μιχάλη Λεάνη χωρίς ωστόσο να αποκτήσει μαζί του παιδί.

Από τα γενέθλια της δημοσιογράφου στις 16 Μαΐου /Φωτογραφία Instagram

«Είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου»

Το γεγονός ότι είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της δημόσιας ζωής, πιστοποιήθηκε στον τηλεοπτικό «αέρα» την πρώτη Κυριακή των εκλογών, κι ενισχύθηκε με τα αποτελέσματα του β’ γύρου που έβγαζαν πανηγυρικά δήμαρχο της Αθήνας τον Κώστα Μπακογιάννη. Η παρουσιάστρια της εκλογικής εκπομπής του ΣΚΑΪ δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της κατά τη νικητήρια ομιλία του συζύγου της. Κυριολεκτικά «έλιωσε» τη στιγμή που εκείνος ευχαρίστησε την οικογένειά του.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους τους και λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην «υπέροχη» όπως είπε οικογένειά του. 

«Θέλω να πω, μιας και έγινε αυτή η προσωπική αναφορά κι επειδή συζητήθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα, το προσωπικό είναι προσωπικό και εγώ προφανώς είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου ως άνθρωπος. Ως επαγγελματίας ένα έχω να πω, στη γωνία τον περιμένω έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε!», είπε γελώντας το απόγευμα της Κυριακής η Σία Κοσιώνη, απαντώντας σε όσους σχολίασαν τη χαρά της πλέον... πρώτης κυρίας της Αθήνας!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top