Πλούταρχος: Ο μικρός μου γιος έχει σταθεί σαν ταχυδρόμος ειδήσεων για μένα

Το «χάρισμα» του 9χρονου γιου του αγαπημένου τραγουδιστή

Ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσίασε ζωντανά τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Τραγούδια Ακατάλληλα» σε μία υπέροχη βραδιά σε γνωστό πολυκατάστημα.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης του ελληνικού πενταγράμμου βρέθηκε από νωρίς στον χώρο για να συναντήσει όλους τους φίλους του, να φωτογραφηθεί και φυσικά να τους υπογράψει τα αντίτυπα του ολοκαίνουργιου άλμπουμ του, ευδιάθετος και προσιτός όπως πάντα. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο Γιάννης Πλούταρχος υπέγραψε επίσημα μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο, τον CEO της Panik Entertainment Group, το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Panik Platinum.

Η αίθουσα κατακλύστηκε από τους θαυμαστές του Γιάννη Πλούταρχου. Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν επίσης η σύζυγος του, ο μεγάλος του γιος, Γιώργος Κακοσαίος και η μεγάλη του κόρη, Κατερίνα Κακοσαίου.

Με τη σύζυγό του, Μαρία 

Μιλώντας στην κάμερα του star.gr o διάσημος τραγουδιστής δήλωσε: «Όλοι οι φίλοι από τα παλιά και νέοι φίλοι δημιουργοί μου δώρισαν 20 τραγούδια και εγώ τα μετέφερα στον κόσμο με την φωνή μου.» 

Μαρία Κακοσαίου-Κωνσταντίνος-Γιάννης Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος αποκάλυψε, ακόμα, ότι ο μικρός του γιός, ο 9χρονος Κωνσταντίνος, είναι ο άνθρωπος που συμβουλεύεται για τα επαγγελματικά του έχοντας ένα ιδιαίτερο χάρισμα! «Ο Κωνσταντίνος μου έχει μια παιδική αφέλεια, που θα σου πει τα πράγματα αυθόρμητα. Έχει σταθεί σαν ταχυδρόμος και σε κάνει να λες αυτό τώρα σύμπτωση ήτανε;» 

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας άνθρωπος με βαθιά πίστη στον Θεό και κοντά στην εκκλησία με τον πνευματικό του πατέρα Κωνσταντίνο να τον στηρίζει ψυχικά. «Αυτές τις Άγιες μέρες πηγαίνω κάθε εβδομάδα στην εκκλησία. Με ηρεμεί και με γαληνεύει. Έτσι έχω μάθει από  μικρό παιδάκι. Δεν θα μπορούσα να κάνω βήμα χωρίς να έχω δίπλα μου τον Θεό και την Ορθόδοξη Πίστη μου.» 

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top