Oscars 2019: Το λαμπερό γεύμα λίγο πριν την απονομή

Τι φόρεσαν οι γυναίκες που έδωσαν το "παρών";

Είναι έθιμο και γίνεται πάντα μερικές ημέρες πριν στρωθεί το κόκκινο χαλί κι αρχίσουν να... μοιράζονται τα χρυσά αγαλματίδια στα πρόσωπα που τα έδωσαν όλα στη μεγάλη οθόνη.

Όλοι όσοι θα ακούσουν το όνομά τους από τα μεγάφωνο στην πολυαναμενόμενη 91η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ βρέθηκαν την Δευτέρα στο Beverly Hilton για το παραδοσιακό γεύμα και την επίσημη φωτογραφία «της τάξης του 2019».

Rachel Weisz, Yorgos Lanthimos, Amy Adams 

Κι από τη στιγμή που είναι υποψήφιος, δε θα μπορούσε να λείπει από το εν λόγω event και ο Γιώργος Λάνθιμος.

Γιώργος Λάνθιμος

Περισσότεροι από 175 οσκαρικοί υποψήφιοι παρεβρέθηκαν στο γεύμα που γίνεται για να τιμήσει όσους κέρδισαν μία θέση στις πεντάδες φέτος. Και η λίστα είναι μεγάλη...

Rachel Weisz, Amy Adams

Γιώργος Λάνθιμος, Ρέιτσελ Βάις (που εκπροσωπούσε όλες τις υποψήφιες της «Ευνοούμενης»), το φαβορί Αλφόνσο Κουαρόν με τις επίσης υποψήφιες του «Ρόμα», Μπράντλεϊ Κούπερ, Lady Gaga, Σαμ Ελιοτ για το «Ενα Αστέρι Γεννιέται», Ράμι Μάλεκ για το «Bohemian Rhapsody», Βίγκο Μορτενσεν και Μαχερσάλα Αλι για το «Πράσινο Βιβλίο», Κρίστιαν Μπέιλ, Εϊμι Ανταμς κι Σαμ Ρόκγουελ για το «Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία», Γουίλεμ Νταφό για το «Στην Πύλη της Αιωνιότητας», Μελίσα ΜακΚάρθι κι Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ για το «Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις;».

Lady Gaga

Rachel Weisz, Γιώργος Λάνθιμος
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top