Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Παντρεύονται;

Η ατάκα του personal trainer για το νυφικό και το κορίτσι του

Εκείνη έχει πει και δείξει πολλές φορές πόσο πολύ θέλει να ντυθεί νύφη.

Και στην τελευταία του συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε το πώς του φαίνεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα λευκά. Αφορμή για αυτό δεν είναι μόνο πως είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά και το ότι η σύντροφός του πρόσφατα ντύθηκε νυφούλα για καλό σκοπό.

«Την Ευρυδίκη την είχα δει και πέρυσι νυφούλα, την είδα και πρόσφατα, και αυτό που έχω να πω είναι πως της πάει πολύ το νυφικό! Ειδικά το φετινό, μου άρεσε πάρα πολύ και χάρηκα που την είδα έτσι ντυμένη. Η πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ακόμα, αν είχε γίνει θα το είχατε μάθει, δεν είναι και εύκολο να το κρύψουμε! Θα γίνει στην πορεία. Δεν έχουμε βάλει κάποιο χρονοδιάγραμμα… Είμαστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση και ο γάμος δεν είναι κάτι που μας πιέζει ή μας αγχώνει. Το φθινόπωρο κλείνουμε δύο χρόνια, είμαστε σε πολύ καλή φάση και προς το παρόν χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον. Ο γάμος θα έρθει αργότερα», είπε στη Real News.

Όσο για το πόσο θα αλλάξει η σχέση τους με τον γάμο; «Είναι ένας τίτλος, δεν θα αλλάξει ριζικά τη σχέση. Μια σχέση την αλλάζει ένα παιδί, δεν την αλλάζει ο τίτλος “παντρεμένος ή όχι”. Τώρα όλα παίρνουν μια σειρά. Πρώτα πάει ο γάμος και μετά έρχεται το παιδί. Πιστεύω έτσι είναι η φυσική εξέλιξη. Στο μυαλό μου κάπως έτσι το έχω. Μακάρι να πάνε όλα καλά και ό,τι ονειρευόμαστε να το πραγματοποιήσουμε», απάντησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top