Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Πέρασαν δέκα χρόνια

Έκανε την πιο συγκινητική του ανάρτηση ο ηθοποιός

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Μια από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις έκανε τη Δευτέρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον φίλο του Κωνσταντίνο Παπαχρόνη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα, μετά από τη σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Με αφορμή το ότι συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από το θάνατο του φίλου του με τον οποίο είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά «Έτσι ξαφνικά», θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του και γι αυτό δημοσίευσε μια φωτογραφία του και τη συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα

«Πέρασαν δέκα χρόνια. Όχι, σε μένα δε φαίνεται σα να ‘ταν χθες, μοιάζει αιώνες πίσω.  Δέκα χρόνια μόνο, και τίποτα δεν είναι όπως τότε, ούτε ο κόσμος, ούτε η χώρα, ούτε εμείς που θα σε θυμόμαστε απόψε. Όλα άλλαξαν εκτός από σένα που μας κοιτάζεις ακόμα με αυτό το χαμόγελο που μοιάζει να λέει “Εγώ δεν θα γεράσω ποτέ”. Έτσι είναι έχεις δίκιο» έγραψε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Περάσαν δέκα χρόνια. Όχι, σε μένα δε φαίνεται σα να 'ταν χθες, μοιάζει αιώνες πίσω. Δέκα χρόνια μόνο, και τίποτα δεν είναι όπως τότε, ούτε ο κόσμος, ούτε η χώρα, ούτε εμείς που σε θυμόμαστε απόψε. Όλα αλλαξαν, εκτός από σένα, που μας κοιτάς ακόμα μ' αυτό το χαμόγελο που μοιάζει να λέει "εγώ δε θα γεράσω ποτέ". Έτσι είναι, έχεις δίκιο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top