Άννα Βίσση: Το επικό σχόλιό της στο Instagram για τον live δίσκο της

Τι έγραψε στη δισκογραφική της εταιρεία;

Μία επική  στιγμή στο Instagram χάρισε η Άννα Βίσση, σχολιάζοντας ανάρτηση για το συλλεκτικό τριπλό live album της που θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία την προσεχή Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου, από την Panik Gold.

Οι προπαραγγελίες για το «Hotel Ερμού live 2015-2018» έχουν ήδη ξεκινήσει μέσα από το eshop της Panik Entertainment Group και η «απόλυτη Ελληνίδα star» ήταν μεταξύ εκείνων που σχολίασαν την ανάρτηση της δισκογραφικής εταιρείας, γράφοντας με κεφαλαία... «το θέλω»!

Στη συνέχεια, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα αναδημοσίευσε το βίντεο υπό τη λεζάντα: «οι συνεργάτες μου και εγώ σας παραδίδουμε το τριπλό live album που ετοιμάζαμε καιρό με τόσο κόπο και αγάπη ελπίζοντας πως θα σας αρέσει όπως και σ’ εμάς… πολύ!».

Το limited edition τριπλό live album περιέχει 68 κομμάτια από την 45χρονη μουσική πορεία της Άννας, όπως αυτά παρουσιάστηκαν κατά τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού», είτε ατόφια, είτε μέσα από εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκαν η ίδια και η «χρυσή» της μπάντα και συνοδεύεται από ένα πλούσιο booklet 32 σελίδων με μοναδικό υλικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top