Αλέξανδρος Τζιόλης: «ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου»

Ψηφίζει «Ελληνίδες» αλλά… δεν επιστρέφει Ελλάδα

Αλέξανδρος Τζιόλης: «ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου»
Στα 26 του χρόνια, είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, που έχει περάσει από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά την Εθνική Ελλάδος, δεν την αλλάζει με ΤΙΠΟΤΑ:

«Όταν παίζω στην Εθνική κάθε καλοκαίρι, μόνο με υποχρέωση δεν μοιάζει! Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να φοράω το εθνόσημο. Όσο κουρασμένος κι αν είσαι από την ποδοσφαιρική σεζόν, στην Εθνική πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό!»
Δεν είναι ίδια η άποψη του όμως και για το Ελληνικό Πρωτάθλημα, στο οποίο δεν θέλει να επιστρέψει: «δύσκολα θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Απολαμβάνω πολύ περισσότερο το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Το επίπεδο είναι αρκετά πιο υψηλό από το ελληνικό».

Άλλωστε το μόνο που εύχεται για την καινούργια χρονιά είναι «να με βρει υγιή και μακριά από το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Είναι το απευκταίο σενάριο για την καριέρα μου», λέει στο περιοδικό "Hello".
Πρόσφατα, τον είδαμε στο γάμο του Αλέξανδρου Τζόρβα και της Χρυσαυγής. Ο ίδιος, σκέφτεται να παντρευτεί; «δεν υπάρχει ο γάμος αυτή τη στιγμή στα σχέδια μου. Δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα, τουλάχιστον για την επόμενη πενταετία».

Πως είναι όμως ο χαρακτήρας του γοητευτικού ποδοσφαιριστή; «δεν μου αρέσει να προκαλώ. Μου αρέσει να διασκεδάζω, να περνάω καλά με αυτούς που έχω δίπλα μου, αλλά πάντα με μέτρο. Ειδικά αυτή τη στιγμή που η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές, θα πρέπει εμείς οι ποδοσφαιριστές να κρατήσουμε χαμηλά τη μπάλα. Αμειβόμαστε αρκετά καλά και δεν πρέπει να προκαλούμε με τη ζωή μας».

Για όσες πάντως… ενδιαφέρεστε, να σας πούμε ότι ο Αλέξανδρος Τζιόλης ψηφίζει Ελληνίδες «δαγκωτό». Και επειδ�� ξέρει ότι η καριέρα του ποδοσφαιριστή έχει ημερομηνία λήξης, «κάνω μια δική μου προσπάθεια. Ένα ξενοδοχείο στην πόλη που μεγάλωσα, την Κατερίνη. Τις επόμενες ημέρες, θα ανοίξει τις πόρτες του».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top