Έκλεψε την παράσταση η πριγκίπισσα Charlotte στη βάφτιση του αδελφού της

Ο βασιλικός χαιρετισμός και η... χειραψία με τον Αρχιεπίσκοπο

(Δείτε στο παραπάνω βίντεο πλάνα από τη βάφτιση του πρίγκιπα Louis)

H πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε για ακόμη μία φορά την παράσταση στη βάφτιση του μικρού αδελφού της Louis που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας. 

Η 3χρονη κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton έφτασε στο βασιλικό παρεκκλήσι στο παλάτι του St James συνοδευόμενη από τον μπαμπά της και τον 4χρονο πρίγκιπα George ενώ η μητέρα της είχε στην αγκαλιά της τον πρίγκιπα Louis. 

Φορώντας ένα γαλάζιο φόρεμα, γαλάζια στέκα στα μαλλιά και παπουτσάκια του ίδιου χρώματος, χαιρέτησε με βασιλικό τρόπο μπροστά στις κάμερες, ενώ στη συνέχεια, είχε μια… θερμή χειραψία με τον Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι. 

Αντίθετα, ο πρίγκιπας George ήταν πιο… μαζεμένος!

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν και η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry καθώς και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα. 

Ωστόσο, ηχηρή ήταν η απουσία της βασίλισσας Ελισάβετ και του συζύγου της, πρίγκιπα του Εδιμβούργου, Φίλιππου. Οι προπαππούδες του μικρού πρίγκιπα, ο οποίος πήρε (κι επίσημα) το όνομα Louis Arthur Charles, έχασαν τη βάφτιση καθώς δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν από το Norfolk.

Διαβάστε επίσης: Ντυμένη στα λευκά η Kate Middleton στη βάφτιση του πρίγκιπα Louis

Ανάμεσα στους ελάχιστους καλεσμένους ήταν επίσης οι γονείς της Kate Middleton, η αδελφή της Pippa, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί αλλά και ο αδελφός της, James Middleton με τη γυναίκα του. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top