Διάσημος τραγουδιστής ακυρώνει τις συναυλίες του - Πάσχει από καρκίνο

Ζητάει συγγνώμη από τους fans του

Τις υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του ακυρώνει ο Elvis Costello. Ο διάσημος τραγουδιστής υποβλήθηκε πρόσφατα σε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει έναν "πολύ επιθετικό καρκίνο", όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. 

Ο 63χρονος συνθέτης, στις επιτυχίες του οποίου περιλαμβάνονται τα τραγούδια: "Oliver's Army", "Everyday I write the Book" και "Alison", ζητάει συγγνώμη από τους θαυμαστές του που ακυρώνει τις τελευταίες έξι συναυλίες της περιοδείας του μεταξύ άλλων στην Κροατία, την Αυστρία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, για σοβαρούς ιατρικούς λόγους. 

«Πριν από έξι εβδομάδες, ο γιατρός μου τηλεφώνησε και μου είπε: «Πρέπει να αρχίσεις να παίζεις Λόττο»,  γράφει ο Costello στην μακροσκελή ανακοίνωσή του. 

«Σπάνια, αν όχι ποτέ, είχε δει έναν τόσο μικρό αλλά τόσο επιθετικό κακοήθη όγκο που θα μπορούσε να νικηθεί από μόνο μια εγχείρηση».

Ο Βρετανός τραγουδιστής λέει επίσης ότι είχε χαρεί που η περιοδεία θα συνεχιζόταν, αλλά δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο οι απαιτήσεις για τόσο μεγάλες παραστάσεις πάνω στη σκηνή, κάθε βράδυ, θα δυσκόλευαν την ανάρρωσή του μετά την εγχείρηση. Ο γιατρός του συνέστησε να κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί. 

«Το μεν πνεύμα περισσότερο από πρόθυμο, όμως τώρα πρέπει να δεχτώ ότι αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο από αυτόν που θα ήθελα για την πλήρη ανάρρωσή μου. Συνεπώς, αναγκάζομαι παρά τη θέλησή μου να ακυρώσω όλες τις δεσμεύσεις που είχαν απομείνει στην περιοδεία αυτή». 
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top