Σικάτη η Meghan Markle στον εορτασμό για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ!

Στο μπαλκόνι του Buckingham για πρώτη φορά η Δούκισσα του Sussex

Πρώτη ανάρτηση 09-06-2018 19:00

 

Συμπληρώθηκαν κιόλας τρεις εβδομάδες από την ημέρα που ο πρίγκιπας Ηarry και η Meghan Markle ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex παρευρέθηκαν σήμερα στο παλάτι του Buckingham, με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, που έγινε 92 ετών στις 21 Απριλίου.

Η συγκεκριμένη τελετή γίνεται κάθε χρόνο για τα 92α γενέθλια της Βασίλισσας.

Η Meghan επέλεξε για την περίσταση ένα  στιλάτο φόρεμα σε παλ ροζ φόρεμα Carolina Herrera και ένα ασορτί καπέλο Phillip Treacy.

Το ερωτευμένο ζευγάρι χαιρέτησε το συγκεντρωμένο πλήθος την ώρα που βρισκόταν στην άμαξα.

Από την άλλη πλευρά, η Kate Middletonήταν στην ίδια άμαξα με την Δούκισσα της Κορνουάλης, Camilla.

Η Kate Middleton επέλεξε ένα φόρεμα baby blue από τον αγαπημένο της οίκο Alexander McQueen, που είχε σχεδιάσει και το νυφικό της, και ένα καπέλο από την Juliette Botterill.

Η εμφάνιση της μάλιστα ταίριαζε απόλυτα και με εκείνη της Camilla, η οποία επέλεξε εξίσου ένα μπλε μεταξωτό φόρεμα και σακάκι από τον Bruce Oldfield.

Όπως είναι γνωστό η Βασίλισσα γιορτάζει δυο φορές, μια την ημερομηνία γέννησής της και μια μέσα στο Ιούνιο, όπου θεωρείται και επίσημη με χιλιάδες κόσμου να παρευρίσκεται στην γιορτή και να γιορτάζει σε καλό καιρό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top