Με νέο αμόρε η Kendall Jenner;

Ο νεαρός είναι μοντέλο και αδελφός των σουπερ-σταρ της πασαρέλας Τζίτζι και Μπέλα

Οι παπαράτσι συνέλαβαν την Kendall Jenner να φιλιέται περιπαθώς με τον Anwar Hadid. Ο νεαρός είναι μοντέλο και αδελφός των σουπερ-σταρ της πασαρέλας Τζίτζι και Μπέλα .

Τις προάλλες οι φήμες την ήθελαν στην αγκαλιά του μπασκετμπολίστα Μπεν Σίμονς. Τώρα ο φακός τσάκωσε την Κένταλ Τζένερ να κάθεται στα γόνατα του Ανουάρ Χαντίντ και να τον φιλά με πάθος.

Ο 18χρονος Ανουάρ δεν είναι .. τυχαίος. Είναι αδελφός των σούπερ-μόντελ Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ και επίσης μοντέλο.  Η φίλη τους η Κένταλ τον είχε στο...μάτι εδώ και 2 χρόνια. Τώρα εκείνος απέκτησε μαλλί πλατινέ και τατουάζ και βάλθηκε να αποδείξει ότι η οικογένεια Χαντίντ είναι συνώνυμη με τη μόδα...

ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ DVD ΤΗΣ Η ΜΑΪΛΙΝ ΚΛΑΣ

Έβγαλε τα ρούχα της για να διαφημίσει το dvd με τις ασκήσεις που κάνει για να έχει τέλειο κορμί. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι η Μάιλιν Κλας είναι 40 ετών και μητέρα δύο παιδιών, ο στόχος επετεύχθη.

Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν γιατί το περιοδικό For Him την συγκαταλέγει στις πλέον σέξι γυναίκες του κόσμου. Η Μάιλιν ειναι πολυτάλαντη: ηθοποιός, μουσικός, σχεδιάστρια μόδας, επιχειρηματίας και πρωταγωνίστρια δημοφιλούς ριάλιτι...

 

Η... ΜΙΚΡΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΛΟΪ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Περήφανη νέα μαμά η Κλόι Καρντάσιαν, ανεβάζει συνεχώς στα social media, βιντεάκια με την κόρη της Τρου..Η Κλόι είναι αποφασισμένη να αποκαταστήσει την οικογενειακή της ζωή μετά τις απιστίες του Τριστάν Τόμσον... και για να ισορροπήσει γυμνάζεται και πάλι σκληρά και φιλοσοφεί μέσω twitter περί των επικριτικών ανθρώπων που δεν κοιτούν τα δικά τους στραβά, αλλά των άλλων.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top