Τα μυστικά ομορφιάς της Meghan Markle για ένα λαμπερό πρόσωπο!

Όσα έχει αποκαλύψει η Δούκισσα του Sussex

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω της και κάθε της εμφάνιση γίνεται viral και αντικείμενο μελέτης από επαγγελματίες στιλίστες και make up artists.

Η Meghan Markle είναι το κορίτσι που κατάφερε να κλέψει  την καρδιά του πρίγκιπα Harry. Οι περισσότερες από εμάς έχουμε μπει στον πειρασμό να μάθουμε μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της.

Η Δούκισσα του Sussex σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Birchbox,  είχε αποκαλύψει  πως κάνει συνεδρίες face yoga με την Αγγλίδα facialist, Nichola Joss, ενώ δε λείπουν και DIY ασκήσεις προσώπου. 

«Κάνω ασκήσεις προσώπου που μου έχει μάθει η αγαπημένη μου αισθητικός, Nicola Joss, που σκοπό έχουν να σμιλεύσουν το πρόσωπο από μέσα προς τα έξω. Ορκίζομαι πως πραγματικά κάνουν δουλειά, όσο ανόητο κι αν σου φαίνεται. Τις ημέρες που το κάνω, τα ζυγωματικά και το σαγόνι μου είναι πολύ πιο σμιλεμένα και σφριγηλά. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που τη ζητούν κάθε φορά που υπάρχουν βραβεία και red carpet, επίσημες εμφανίσεις, μιας και κάθε ηθοποιός θέλει να δείχνει λαμπερή», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top