Κάτια Ζυγούλη: «Ο σούπερ σταρ είναι ο υπέροχος πατέρας των παιδιών μας»

Σε ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά της μίλησε για όλα

Μια ευτυχισμένη ζωή ζει η Κάτια Ζυγούλη έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα υπέροχα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα!

Σε ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά της πόζαρε για το περιοδικό Glow και μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για όλα!

-Μια οικογένεια, ένας σύζυγος και τέσσερα παιδιά. Ποιο είναι το κλειδί της εσωτερικής ισορροπίας την οποία εκπέμπεις;

«Είμαι ευγνώμων για όσα έχω και αυτή η σκέψη μου δημιουργεί μια εσωτερική ισορροπία. Όταν έχεις ασφάλεια, υγεία και αγάπη στο σπίτι σου, νιώθεις πληρότητα και ηρεμία…. όλα τα υπόλοιπα είναι ανούσια παράπονα. Γκρίνια περασμένη στο DNA μας, από συνήθεια».

-Η Κάτια είναι αυστηρή μαμά ή υπέρμαχος της απόλυτης ελευθερίας;

«Αυστηρή εκεί που θεωρώ ότι χρειάζεται και υπέρμαχος του «πρέπει να ζήσουν και να μάθουν». Δεν είναι εφικτό να είσαι μόνο το ένα από τα δύο, χρειάζεται ισορροπία».

-Πολλές γυναίκες ένιωσαν στη ζωή τους την επιλόχειο κατάθλιψη. Συνέβη σε κάποια από τις τέσσερις εγκυμοσύνες σου, και αν ναι, πώς το αντιμετώπισες;

«Πέρασα απ’ όλα τα μονοπάτια. Όνειρό μου είναι να μπορέσω να δημιουργήσω μια «σχολή» προετοιμασίας, υποστήριξης και απενεχοποίησης των συναισθημάτων της μητέρας».

-Θα μοιραστείς μαζί μας πέντε ημερήσια στιγμιότυπα με τους αγαπημένους σου; Ένα για τον καθένα -τον Σάκη, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα; Κάτι που επαναλαμβάνεται σε ημερήσια βάση και σου αρέσει πολύ;

«Με την Αναστασία κάνουμε βραδινές κουβέντες και προγραμματίζουμε το εβδομαδιαίο οικογενειακό μενού. Με τον Αλέξανδρο κατασκευάζουμε αετούς, δράκους και λιοντάρια από χαρτόνι. Με την Αριάδνη απολαμβάνουμε μια κοριτσίστικη βόλτα για παγωτό, αλλά και τα παιχνίδια μνήμης. Ο Απόλλωνας, πάλι, όταν μπαίνω το πρωί στο δωμάτιό του, είναι τόσο χαρούμενος! Θέλει να διαβάζουμε κάθε βράδυ το ίδιο παραμύθι. Όσο για τον Σάκη, απολαμβάνουμε και οι δύο την κωδικοποιημένη οπτική επικοινωνία μας. Αυτό με κάνει να γελάω αφάνταστα».

-Ένιωσες, αλήθεια, ποτέ ότι ζεις στη σκιά ενός σούπερ σταρ;

«Αυτό που για κάποιον είναι σκιά, για μένα είναι ένα φωτεινό μέρος. Μόνο ο εγωισμός θα με εμπόδιζε να το διακρίνω. Ο σούπερ σταρ είναι ο τρυφερός σύντροφός μου, ο υπέροχος πατέρας των παιδιών μας κι ένας πολύ υποστηρικτικός άνθρωπος».

-Υπήρξε ποτέ «σκηνικό» απελπισίας στη ζωή σου; Να νιώθεις, δηλαδή, ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις ως σύζυγος και μαμά;

«Κάθε μέρα! Και κάθε μέρα υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως κάνω το καλύτερο που μπορώ και πως και τα λάθη είναι εντάξει».

-Διαφωνείτε ποτέ με τον Σάκη;

«Ελάχιστα»

-Πόσο συχνά του λες «σ’ αγαπώ»;

«Κάθε μέρα, αν όχι με λέξεις, με μια κίνηση, ένα βλέμμα.»

-Νιώθεις πλήρης; Υπάρχει κάτι που σου λείπει;

«Πάντα κάτι θα μου λείπει, για να συνεχίσω να ονειρεύομαι.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top