Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αποκαλύπτει αν κάνει σχέδια γάμου με τον Γιάννη Πάριο!

Ένας δυνατός έρωτας!

Γιάννης Πάριος- Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Θα παντρευτούν;

Με το που βγήκε η είδηση πώς ο μεγάλος βάρδος του ελληνικού τραγουδιού Γιάννης Πάριος και η ταλαντούχα ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ξανά  ζευγάρι, άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη που τους ήθελε αποφασισμένους να παντρεύονται μέσα στο καλοκαίρι.

Η Αλεξάνδρα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα δηλώνοντας χαρακτηριστικά στη Reallife:  «Ναι, βρε, και στα δικά σας οι… ελεύθεροι. ∆εν ισχύει. ∆εν ντύνοµαι νύφη! Μα, πόσες φορές θα µε παντρέψουν πια; Το είχαν κάνει και παλιότερα που ήµασταν µε τον Γιάννη και τώρα που ξαναβρεθήκαµε άρχισαν το ίδιο… τροπάριο! Όχι, λοιπόν, δεν έχουµε τέτοια σχέδια. Περνάµε εξαιρετικά µαζί αλλά µέχρι εκεί».

Διακοπές στην Πάρο

Το καλοκαίρι θα το περάσουν στο εξοχικό του ερμηνευτή στην Πάρο, στο οποίο έγινε και η περίφημη επανένωσή τους, όπως είχε πει η ίδια στη Reallife: «Ναι, είμαστε ξανά ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες. Συνέβη το Πάσχα. Λόγω των υποχρεώσεών μου με το θέατρο και την παράσταση “Επάγγελμα Πόρνη’’, που συνεχιζόταν, είχα αποφασίσει να μην πάω πουθενά και να μην κάνω τίποτα. Να μείνω στην Αθήνα. Όμως ο Γιάννης με προσκάλεσε στην Πάρο και πήγα. Και τελικά εκεί αναθερμάνθηκε η σχέση μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top