Με την ελληνική σημαία στα χέρια ο Enrique Iglesias - Πήρε "φωτιά" το ΟΑΚΑ!

Χαμός στα social media με φωτογραφίες και βίντεο

Ένα φαντασμαγορικό σόου έδωσε ο Enrique Iglesias χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας με τίτλο Euphoria.

Μετά τα δύο sold out live του στην Πράγα, o Iglesias ήρθε στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση από την Τσεχία, και ξεσήκωσε τους Έλληνες  fans του με τις μεγάλες επιτυχίες του.

Στο τέλος του live ο Λατίνος σταρ κράτησε και σήκωσε την ελληνική σημαία, ευχαριστώντας τους Έλληνες για τις όμορφες αυτές στιγμές.

Τα social media πλημμύρισαν με βίντεο και φωτογραφίες από τη μεγάλη συναυλία, ενώ ο Iglesias ανέβασε την παρακάτω φωτο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Τhank You Greece!».

O 43χρονος Εnrique, ο οποίος είναι ο μικρότερος γιος του διάσημου τραγουδιστή Julio Ιglesias, ήρθε στην Ελλάδα μόνος του και όχι με τη σύντροφό του, τη διάσημη τενίστρια Anna Kournikova, με την οποία απέκτησε πριν μερικούς μήνες δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

 

Μάλιστα, ο ίδιος δεν ήταν καθόλου ιδιότροπος και απαιτητικός. Το μόνο που ζήτησε είναι άνετο δωμάτιο και γεύσεις από ελληνική κουζίνα. 

Super star με τα όλα του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top