Στο χειρουργείο η Celine Dion - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Ακύρωσε τις συναυλίες της στο Las Vegas

Celine Dion: Το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο

Την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να περάσει η Celine Dion, η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

Εξαιτίας αυτής της κατάστασης η τραγουδίστρια ακύρωσε τις εμφανίσεις της και τις συναυλίες της στο Las Vegas.

Η τραγουδίστρια πάσχει από μία σπάνια διαταραχή στο αυτί της, κάτι που της δημιουργεί προβλήματα στην ομιλία και στην ακοή.

«Με λύπη σας πληροφορούμε πως οι εμφανίσεις της Celine Dion στο The Colosseum στο Las Vegas έχουν ακυρωθεί. H Celine αντιμετωπίζει μια διαταραχή στο αυτί της, γνωστή ως Τυμπανοπνευμονία, η οποία της δημιουργεί προβλήματα στην ακοή, κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολο το να τραγουδήσει. Η ίδια βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση τους τελευταίους 12 με 18 μήνες, αλλά αντιμετωπίζει το πρόβλημα με φαρμακευτική αγωγή. Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, τα φάρμακα δεν λειτουργούν, με συνέπεια να πρέπει να υποβληθεί σε μία μικρή επεμβατική χειρουργική επέμβαση”, ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

Λίγα λόγια για την  τυμπανοπνευμονία

Η μόνιμη διάνοιξη της ευσταχιανής σάλπιγγας ή τυμπανοπνευμονία (Patulous Eustachian tube) είναι το όνομα μια σπάνιας φυσικής διαταραχής όπου η ευσταχιανή σάλπιγγα, αντί να μένει κλειστή (που είναι η κανονική της κατάσταση), διαλειπτικά παραμένει ανοικτή. Το αποτέλεσμα της διαταραχής αυτής είναι κάποιες λειτουργίες του ασθενούς όπως αναπνοή, ομιλία, κατάποση, καρδιακός παλμός, κτλ. να δημιουργούν δόνηση στο τύμπανο του αυτιού, δημιουργώντας μια ηχώ, περίπου σαν ο ασθενής να έχει έναν κουβά πάνω στο κεφάλι του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top