Michael Caine: Αυτός είναι ο λόγος που δε θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Woody Allen!

Τι είπε σε συνέντευξη στην εφημερίδα The Guardian

M.Caine: Δε θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον W. Allen

Ο Michael Caine δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστεί με τον Woody Allen μετά τις καταγγελίες που έχουν δημοσιοποιηθεί.

Ο Βρετανός ηθοποιός που κέρδισε Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία του Allen «Η Χάνα και οι αδελφές της», μίλησε στην εφημερίδα The Guardian δίνοντας απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα.

Ερωτηθείς για τον σκηνοθέτη, τον οποίο πολλοί ηθοποιοί αλλά και θαυμαστές τον έχουν κατακρίνει για την πορεία της ζωής του μετά το σκάνδαλο του Harvey Weinstein ο σερ Μάικλ είπε ότι έμεινε «εμβρόντητος» όταν άκουσε τις κατηγορίες.

«Είμαι υποστηριχτής του National Society for the Prevention of Cruelty to Children (NSPCC) και έχω ισχυρές απόψεις για την παιδεραστία» είπε και πρόσθεσε ότι: «Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτό, επειδή μου αρέσει ο Woody Allen και πέρασα καλά μαζί του. Δεν λυπάμαι που δούλεψα μαζί του, κάτι που έκανα με πλήρη αθωότητα, αλλά δεν θα ήθελα συνεργαστώ ξανά μαζί του, όχι».

Ο Woody Allen  πρόσφατα αρνήθηκε τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που έκανε και πάλι η υιοθετημένη κόρη του Dylan Farrow, η οποία εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στις αρχές του χρόνου και ισχυρίστηκε για μία ακόμα φορά ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον σκηνοθέτη και ότι οι ηθοποιοί που συνεργάζονται μαζί του «θα πρέπει να αποδεχτούν ότι είναι συνένοχοι με τη σιωπή τους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top