H Jennifer Lawrence "υπερασπίστηκε" το φόρεμα και το ντεκολτέ της

Η ανάρτηση στο Instagram

H Jennifer Lawrence παίρνει θέση το ντεκολτέ της

Περπάτησε στο κόκκινο χαλί και εντυπωσίασε. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι είδαν όλοι με... καλό μάτι την τελευταία εμφάνιση της Jennifer Lawrence.

Όπως πάντα, υπήρξαν και αρνητικά σχόλια, αλλά αυτή την φορά ήταν μάλλον περισσότεροι εκείνοι που σχολίασαν ότι η εμφάνισή της στο Λονδίνο με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Red Sparrow, και το μακρύ μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, αλλά και σκίσιμο δεν ήταν σωστή!

Λίγο το ότι δεν φόρεσε παλτό, λίγο το ότι υπήρχε πολύ... γυμνό δέρμα και τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν.

 

Jennifer Lawrence arrived in a velvet #VersacePreFall18 gown with gold Medusa buttons and a high front split at the ‘Red Sparrow’ photocall in London. #JenniferLawrence #VersaceCelebrities

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Versace (@versace_official) στις

 

Έτσι, η ξανθιά ηθοποιός αποφάσισε να πάρει θέση και να απαντήσει στα όσα λέγονται, ακούγονται και γράφονται.

«Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Δεν είναι μόνο εντελώς γελοίο αλλά και εξαιρετικά προσβλητικό. Πιστεύετε θα κάλυπτα αυτό το εντυπωσιακό φόρεμα Versace, είτε με παλτό, είτε με κασκόλ; Ήμουν έξω για πέντε λεπτά. Θα στεκόμουν ακόμα και στο χιόνι για αυτό το φόρεμα, επειδή αγαπώ τη μόδα και είναι επιλογή μου», σχολίασε μέσω Facebook, προσθέτοντας ότι αυτά τα σχόλια είναι σεξιστικά και γελοία κι ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για να ασχοληθεί ο κόσμος.

Και πρόσθεσε: «Οι υπερβολικές αντιδράσεις σε κάθε τι που λέει ή κάνει κάποιος, δημιουργούν μία ανόητη διαμάχη για κάτι εντελώς αβλαβές. Ο,τι με βλέπετε να φοράω είναι επιλογή μου. Και αν θέλω να κρυώνω, αυτό είναι επίσης επιλογή μου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top