Kate Upton: "Καίει" τον συνιδρυτή της Guess - "Μου έπιανε το στήθος, με μύριζε παντού.."

Δείτε το βίντεο

Το είπε και το έκανε η Kate Upton! Μίλησε στο περιοδικό «Τime» για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον συνιδρυτή της Guess, αποκαλύπτοντας  ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Όταν έσβηναν τα φώτα, ο Paul Marciano, έκανε το πληθωρικό μοντέλο να ζει μαύρες  ώρες. Δεν του έφτανε το book, πριν από κάθε σποτ, ήθελε να δοκιμάζει o ίδιος τα κάλλη της Upton.

«Άρπαξε βίαια τα στήθη μου και άρχισε να παίζει με αυτά. Ήθελε να σιγουρευτεί ότι ήταν αληθινά. Συνέχιζε να με ακουμπάει προκλητικά και επιθετικά. Με μύριζε συνέχεια. Άρχισε να φιλάει τον λαιμό και το πρόσωπο μου. Δεν ήθελα να βάλει τη γλώσσα του στο στόμα μου. Ήμουν τρομαγμένη»

Aπό την πλευρά του ο Marciano δηλώνει αθώος και έτοιμος για κάθε έρευνα, κάνοντας λόγο για ψεύδη. Όσο βλέπει τις μετοχές της εταιρίας να πέφτουν, πνίγει τον πόνο του στις καμήλες του Μαρόκου. 

Από τη δόξα και τις φιλανθρωπίες, η Άπτον τον στέλνει στο απόσπασμα

Έξυπνο, καλόγουστο και φιλάνθρωπο. Έτσι περιγράφουν τον Paul Marciano .

Είναι ο άνθρωπος πίσω από τις σαγηνευτικές ασπρόμαυρες διαφημίσεις  της Guess. Ο 66χρονος σχεδιαστής και επιχειρηματίας, που σήμερα ζει στο Λος Άντζελες, έχει στο ενεργητικό του 2 γάμους, 4 παιδιά και πολλά... βραβεία.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top