Αντίο στη χρυσή φωνή των Cranberries: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν την Dolores O’ Riordan

Η κηδεία της τελέστηκε στον ιερό ναό Saint-Ailbe στην ιρλανδική πόλη Ballybricken

Ντυμένοι στα μαύρα και με δάκρυα στα μάτια είπαν το τελευταίο αντίο στην Dolores O’ Riordan συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της. 

H κηδεία της χρυσής φωνής των Cranberries, η οποία βρέθηκε νεκρή την προηγούμενη εβδομάδα σε ξενοδοχείο του Λονδίνου (βρισκόταν εκεί για να ηχογραφήσει μια εκδοχή του Zombie με το συγκρότημα της hard rock  Bad Wolves)  τελέστηκε στον ιερό ναό Saint-Ailbe στην ιρλανδική πόλη Ballybricken.

Εκεί έδωσαν το «παρών» για να την αποχαιρετήσουν  η μητέρα της, Eileen, ο πρώην σύζυγός της Don Burton και τα τρία τους παιδιά, τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας – Mike and Noel Hogan και Fergal Lawlor -καθώς και η σύζυγος του Βono,  Ali Hewson.

Τραγική φιγούρα και ο σύντροφός της Ole Koretsky, με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία δύο χρόνια.

Tην Κυριακή πλήθος θαυμαστών της αψηφώντας την κακοκαιρία και κρατώντας ομπρέλες σχημάτιζαν ουρές για να εισέλθουν στην εκκλησία όπου εκτίθετο η σορός της τραγουδίστριας σε λαϊκό προσκήνυμα.

 Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά, Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η 46χρονη τραγουδίστρια πάλευσε με την κατάθλιψη.

Ο ιατροδικαστής Steven Erl δήλωσε ότι αναμένει τα αποτελέσματα της νεκροτομής και ότι η πλήρης έκθεσή του θα παραδοθεί στις 3 Απριλίου παρότι ο θάνατός της δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top