Την Τρίτη η κηδεία της Dolores O’ Riordan στην Ιρλανδία

Έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα σε ηλικία 46 ετών

Την Τρίτη η κηδεία της Dolores O’ Riordan στην Ιρλανδία

Τη βρήκαν νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο κι έκτοτε η μουσική βιομηχανία βυθίστηκε στο πένθος.

Ο λόγος για την Dolores O' Riordan που έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα σε ηλικία 46 ετών κι όπως έγινε γνωστό η κηδεία της θα γίνει στην Ιρλανδία.

Οι λεπτομέρειες της ταφής της έγιναν γνωστές από τη Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Ιρλανδίας: όπως ανακοινώθηκε θα τελεστεί την Τρίτη στις 11.30 το πρωί στον ιερό ναό Saint-Ailbe στο Μπαλιμπρίγκεν (νοτιοδυτικά), πόλη σε απόσταση 18 χλμ από το Λίμερικ, όπου ιδρύθηκαν οι Cranberries 

Μετά την τελετή θα ακολουθεί η «ταφή παρουσία μονάχα της οικογένειας» επισήμανε η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Ιρλανδίας σε δελτίο τύπου. 

Το κοινό θα μπορεί να προσέλθει την Κυριακή στην εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ του Λίμερικ, από τις 12.30 έως τις 16.00, και «η σορός της εκλιπούσας θα μεταφερθεί στον οίκο κηδειών Cross, στο Μπαλινίτι, στην κομητεία Λίμερικ, τη Δευτέρα, από τις 16.00» τοπική ώρα.

Οι επίσκοποι διευκρινίζουν ότι στην εκκλησία Saint-Ailbe, χωρητικότητας 200 ανθρώπων, θα μπορούν να προσέλθουν «αυστηρά η οικογένεια και οι στενοί φίλοι» της θανούσας.

Η κηδεία της τραγουδίστριας του δημοφιλούς συγκροτήματος της ροκ θα μεταδοθεί απευθείας από τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Limerick FM.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top