Στη δημοσιότητα τα προσχέδια για το νυφικό της Meghan Markle!

Τι θα επιλέξει η αγαπημένη του πρίγκιπά Harry;

Πως θα είναι το νυφικό της Meghan Markle;

Η είδηση του αρραβώνα της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry στα τέλη Νοέμβρη, ήταν από αυτές που  κέντρισαν το ενδιαφέρον παγκοσμίως.

Ο γάμος του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Meghan, όπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, θα γίνει την Παρασκευή 19 Μαΐου 2018 στο παρεκκλήσι του St. George στο Windsor Castle, δυτικά του Λονδίνου και έχουμε ήδη αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για το μεγαλύτερο γεγονός της νέας χρονιάς.

Διαβάστε επίσης:Σταματήστε ό,τι κάνετε: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Η Ισραηλινή σχεδιάστρια Inbal Dror φαίνεται ότι είναι η επικρατέστερη για τον σχεδιασμό του νυφικού της Meghan Markle και μάλιστα με δήλωση επιβεβαιώθηκε η προσέγγιση που έγινε στη σχεδιάστρια από το παλάτι.

Μάλιστα, εκπρόσωπος της  γνωστής σχεδιάστριας έκανε μία λιτή δήλωση: «Δεχθήκαμε ένα αίτημα από τη βασιλική οικογένεια να στείλουμε ένα σχέδιο», επεσήμανε χωρίς να μπορεί να προσθέσει τίποτα παραπάνω επ' αυτού.

Σύμφωνα με το TMZ που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες, η Meghan θα ακολουθήσει μία τελείως διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν της Kate, όσον αφορά στο νυφικό της φόρεμα εάν συνεργαστεί με την Ισραηλινή σχεδιάστρια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μία γεύση από τα σχέδια που ακολουθούν…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top