Γι’ αυτό χώρισε η Jennifer Lawrence με τον Darren Aronofsky

Πώς τελικά το «Μother» μάλλον φταίει που η Τζένιφερ Λόρενς χώρισε με τον Αρονόφσκι

Γι’ αυτό χώρισε η Lawrence με τον Aronofsky

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Μother» κι έγιναν ζευγάρι.

Να που όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια και τελικά πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Jennifer Lawrence και ο Darren Aronofsky δεν είναι πια μαζί - τι κι αν πριν από μόλις μερικές εβδομάδες είχαν κάνει και την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας τους.

Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό, ωστόσο, ήταν το τι ήταν αυτό που οδήγησε στο χωρισμό. Και οι πρώττες ενδείξεις "καταγγέλουν" ότι μάλλον εξ αρχής ήταν μια σχέση προβληματική κι αυτό λόγω...  «Μother».   

«Κανονικά, προωθώ μια ταινία, ζητάω από τους ανθρώπους να τη δουν, και στη συνέχεια είναι στο χέρι τους. Συνήθως απλά το αφήνω να φύγει από μένα. Το να βγαίνεις με τον σκηνοθέτη ήταν όμως κάτι εντελώς διαφορετικό...», δήλωσε η 27χρονη στο Variety.   

Αποκάλυψε, δε, ότι ο σκηνοθέτης δεν μπορούσε να "χωνέψει" ότι το έργο που έφερε την υπογραφή του δέχτηκε κακές κριτικές, τόσο που, όπως εξηγεί εκείνη, του είχε γίνει... εμμονή!

«Όταν κάναμε μαζί περιοδεία και γυρνούσα στο ξενοδοχείο, το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να να μιλήσω για την ταινία», είπε η Λόρενς.   «Εκείνος επέστρεφε και ήθελε να μιλά μόνο για αυτό και το καταλαβαίνω. Είναι το μωρό του. Το έγραψε. Το εμπνεύστηκε. Το σκηνοθέτησε. Είχα διπλό καθήκον προσπαθώντας να είμαι υποστηρικτική σύντροφος ενώ ταυτόχρονα ήθελα να τον κάνω να μην σκέφτεται το Mother για ένα λεπτό...», πρόσθεσε η ηθοποιός και κατέληξε πως δεν ήταν υγιές αυτό που συνέβαινε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top