Kendall Jenner: Αυτή είναι η 22χρονη που εκθρόνισε τη Gisele

Είναι η πρώτη που «κλέβει» την κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων από τη Bündchen

Kendall Jenner: Η 22χρονη που εκθρόνισε τη Gisele

Η Kendall Jenner κατέκτησε σήμερα την κορυφή του καταλόγου με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, εκθρονίζοντας την Gisele Bündchen για πρώτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια, σε μια κατάταξη που αντικατοπτρίζει την ολοένα κι αυξανόμενη επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Αshley Graham αναδείχθηκε στην πρώτη γυναίκα μοντέλο με καμπύλες που κέρδισε μια θέση στην ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες καλλονές ενώ κατέλαβε τη 10η θέση με απολαβές στα 5,5 εκατομμύρια δολάρια το διάστημα μεταξύ 1ης Ιουνίου 2016 και 1ης Ιουνίου 2017.

Η μόλις 22 ετών Jenner, ετεροθαλής αδελφή της Kim Kardashian, είχε απολαβές ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάστημα ενός έτους χάρη στις εμφανίσεις της στην πασαρέλα αλλά και στους 84 εκατομμύρια followers της στο Instagram που τη βοήθησαν να λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων και να υπογράψει συμβόλαια με εταιρείες κολοσσούς όπως η Adidas και η Estee Lauder, σύμφωνα με το Forbes.

Η Βραζιλιάνα Giselle, ηλικίας 37 ετών, που ήταν η «βασίλισσα» του Forbes από το 2002, έπεσε στη δεύτερη θέση με απολαβές στα 17,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η Chrissy Teigen είδε το όνομά της να φιγουράρει για πρώτη φορά στην κατάταξη του Forbes καθώς βρέθηκε στην τρίτη θέση με απολαβές 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η 31χρονη Τέιγκεν, σύζυγος του τραγουδιστή John Legend, έχει επίσης έντονη παρουσία στο Twitter και το Instagram.

«Με τη βοήθεια των social media, παρουσιάζονται μεγαλύτερες ευκαιρίες για να δημιουργήσεις το δικό σου περιεχόμενο και να χρησιμοποιήσεις τη δική σου φωνή» δήλωσε ο Ivan Bart, πρόεδρος του IMG Models στο Forbes.

Ποια είναι όμως η Kendall Jenner;

Η Kendall Jenner (Kendall Nicole Jenner, 3 Νοεμβρίου 1995) είναι Αμερικανίδα μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα, γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι "Keeping Up with the Kardashians" αφού είναι μέλος της γνωστής οικογένειας. Σαν μοντέλο έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας του κόσμου, φορώντας ρούχα υψηλών σχεδιαστών της Νέας Υόρκης, του Μιλάνο και του Παρισιού. Επίσης έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας (Vogue, Teen Vogue, Harper's Bazzar, GQ), έχει περπατήσει σε σόου μόδας της Victoria’s Secret και ενεργεί ως πρεσβευτής της μάρκας καλλυντικών Estée Lauder σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Ακόμα, έχει ιδρύσει μαζί με την αδελφή της, Kylie Jenner, την εταιρία ρουχισμού "Kendall & Kylie" και αποτελεί μια από τις 10 κορυφαίες προσωπικότητες, με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram, αριθμώντας πάνω από 71 εκατομμύρια ακόλουθους παγκοσμίως.Τ

Τα πρώτα χρόνια της ζωής της και η οικογένειά της

Η Kendall Jenner γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1995 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Είναι η μεγαλύτερη κόρη της τηλεοπτικής προσωπικότητας Kris  Jenner, με τον πρώην ολυμπιονίκη, Bruce Jenner. (τώρα Caitlyn Jenner). Το δεύτερο όνομά της, είναι αφιερωμένο στον καλύτερο φίλο της μητέρας της, Nicole Brown Simpson,, όπου πέθανε λίγο πριν την γέννηση της Κένταλ. Έχει μία μικρότερη αδελφή, όπου ονομάζεται Kylie  Jenner. Έχει επίσης οκτώ μεγαλύτερα ετεροθαλή αδέλφια, τέσσερα από την πλευρά της μητέρας της και τέσσερα από την πλευρά του πατέρας της. Από την πλευρά της μητέρας της, έχει τρείς μεγαλύτερες αδελφές και έναν μεγαλύτερο αδελφό, όπου απόκτησε η μητέρα της Kris  Jenner, από τον προηγούμενο γάμο της με τον δικηγόρο Robert Kardashian. Οι αδελφές της Kendall, ονομάζονται Kourtney, Kim, Khloé και ο αδελφός της ονομάζεται Rob.

Από την πλευρά του πατέρα της, έχει τρείς μεγαλύτερους αδελφούς (Brody, Brandon  και Bert Jenner) και μία μεγαλύτερη αδελφή(Cassie Jenner), όπου απόκτησε ο  πατέρας της Bruce Jenner, με τις πρώην συζύγους του, Kristie Jenner και Linda Thomson.

Μεγάλωσε μαζί με τους γονείς της, τον αδελφό της Rob και της αδελφές της Kylie  Jenner, Kourtney, Kim, και Khloé, στο δυτικό προάστιο του Λος Άντζελες, Καλαμπάσας. Μέχρι την ηλικία των 18, η Kendall Jenner παρακολουθούσε μαθήματα στο Sierra Canyon School και στο Yorkshire High School, όπου σταμάτησε το 2014, λόγω της ενασχόλησής της με το modelling.  

 

Προσωπική ζωή

Τον Αύγουστο του 2017 έγινε γνωστή η σχέση της με τον μπασκετμπολίστα του NBA, Blake Griffin.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top