Αγγελική Δαλιάνη: Ήμουν έξω κι έπινα μπίρα όταν σπάσανε τα νερά

Μίλησε για πρώτη φορά για την πρόωρη γέννα του γιου της

Το δεύτερο μωρό της, καρπός του έρωτά της με τον Μάνο Παπαγιάννη, υποδέχτηκε το Σάββατο η Αγγελική Δαλιάνη. Η ηθοποιός που κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της, που ήρθε στον κόσμο δύο μήνες νωρίτερα, αποκάλυψε μέσω Instagram το ευτυχές συμβάν, μιας και "ανέβασε" μια φωτογραφία με τον σύζυγο της μέσα από το μαιευτήριο.

«Αγχωθήκαμε λιγάκι γιατί είναι αρκετά νωρίς η αλήθεια είναι. Ευτυχώς που δεν βγήκε στην (τελευταία) παράσταση, εκεί πάνω στη σκηνή», δήλωσε  στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο για την γέννηση του γιου της. 

Και συνέχισε: «Είναι τελείως διαφορετική εμπειρία από την πρώτη, με τη μικρή που γεννήθηκε φυσιολογικά και στην ώρα της και η αλήθεια είναι ότι αγχωθήκαμε αρκετά. Προσπαθούσαμε να το καθυστερήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται, αλλά βιαζόταν πολύ ο μικρός. Είμαστε όμως πολύ χαρούμενοι γιατί δείχνουν τα πράγματα ότι πάνε πολύ καλά, αλλά έχουμε λίγο δρόμο μπροστά μας ακόμα. Και από τη στιγμή που διαδόθηκαν τα νέα, μου είπε πάρα πολύς κόσμος-πέρα από τις ευχές- να μην ανησυχούμε».

Τέλος, ανέφερε πως δεν έχει δει ακόμη το μωρό και πως θα το έβλεπε σήμερα, ενώ αποκάλυψε και που βρισκόταν όταν έσπασαν τα νερά: «Ήμουν στο καφέ που έχουμε και έπινα μια μπίρα, και διασκέδαζα. Δεν πόνεσα καθόλου αλλά σπάσανε τα νερά, και φύγαμε εσπευσμένα. Δεν ήθελα να το πιστέψω, οπότε φύγαμε κατευθείαν για το μαιευτήριο, πήρα κατευθείαν το γιατρό, και ευτυχώς όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top