Θυμάστε την γλυκιά «Ματίλντα»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Άφησε τα πάντα πίσω της και δεν έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ

Θυμάστε την γλυκιά «Ματίλντα»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ονομάζεται Μάρα Γουίλσον και πρωταγωνίστησε σε μια ιδιαίτερα δημοφιλή ταινία, με την οποία ταυτίστηκαν πολλά παιδιά ανά τον κόσμο. Η μικρή "Ματίλντα", που δημιούργησε η πένα του Ρόαλντ Νταλ και μεταφέρθηκε έπειτα στον κινηματογράφο, είναι ένα διαφορετικό παιδί, που αγαπά τα βιβλία, έχει ιδιαίτερες ικανότητες και ξαναγεννήθηκε από την αγάπη της δασκάλας της, μακριά από τους απολίτιστους γονείς της και την τρομακτική διευθύντρια του σχολείου της.

Περίπου 21 χρόνια μετά, η «Ματίλντα» μεγάλωσε. Γεννημένη στις 24 Ιουλίου του 1987, η Μάρα Γουίλσον δεν είναι σαν τα υπόλοιπα παιδιά- θαύματα του Χόλιγουντ. Ποτέ δεν έκανε καταχρήσεις, δεν έφυγε από το μέτρο κι ούτε είχε αυτοκαταστροφικές τάσεις, ενώ δεν ακολούθησε την καριέρα που θα μπορούσε και που είχαν «προβλέψει» για εκείνη, αλλά άφησε τα πάντα πίσω της.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της «Ματίλντα», το 1995, η Μάρα έχασε τη μανούλα της από καρκίνο. Η ταινία αφιερώθηκε, φυσικά, στην αδικοχαμένη μητέρα της, όμως η Μάρα δεν ξεπέρασε τον θάνατό της ποτέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top