Το νυφικό της Νικόλ Κίντμαν σε έκθεση γαμήλιας μόδας του Σίδνεϊ

Από τον γάμο της με τον Κιθ Ούρμπαν

Το νυφικό της Νικόλ Κίντμαν σε έκθεση γαμήλιας μόδας του Σίδνεϊ

Το νυφικό της Νικόλ Κίντμαν κοσμεί εδώ και λίγες ημέρες το Powerhouse Museum, στην καρδιά του Σίδνεϊ, όπου διοργανώνεται έκθεση για την ιστορία της γαμήλιας μόδας.

Το νυφικό του οίκου Balenciaga που σχεδίασε ο Νικολά Γκεσκιέρ για τη διάσημη ηθοποιό το 2006 για τον γάμο της με τον αυστραλό τραγουδιστή της κάντρι Κιθ 'Ερμπαν, είναι μόλις ένα από τα πάμπολλα που εκτίθενται στις προθήκες του μουσείου.

Το ιβουάρ φόρεμα από μεταξωτή οργάντζα και δαντέλα είχε εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της Κίντμαν στο γάμο της στο Σίδνεϊ, κατά τη διάρκεια του οποίου ο γαμπρός τής έκανε καντάδα, τραγουδώντας της μια από τις επιτυχίες του.

Η έκθεση με τίτλο "Αγάπη είναι... η Αυστραλιανή Γαμήλια Μόδα" παρουσιάζει περισσότερα από 60 νυφικά, που φόρεσαν εξέχουσες Αυστραλέζες και τα οποία υπογράφουν αυστραλοί και διεθνούς φήμης σχεδιαστές.

Στα εγκαίνια που έγιναν σήμερα η διευθύντρια του μουσείου Γκλίνις Τζόουνς δήλωσε στο πρακτορείο Xinhua ότι η έκθεση δεν αφορά μόνο τη γαμήλια τελετή αλλά την ιστορία γενικότερα. "Είμαστε όντως τυχεροί που έχουμε με δανεισμό το νυφικό της Νικόλ. Τα νυφικά καταπλήσσουν σε διάφορα επίπεδα, μερικές φορές ένα νυφικό έχει μια εξόχως υπέροχη γραμμή ή όμορφα στολίδια. Αλλά το νυφικό της Νικόλ είναι πολύ φίνο, υπέροχο, με όλες αυτές τις εκπληκτικές ιστορικές αναφορές στο σχέδιό του και αυτές τις λεπτομέρειες που το κάνουν τόσο αξιολάτρευτο".

"Η ιδέα της έκθεσης είναι να εξερευνήσει τη γαμήλια μόδα στην Αυστραλία και να την τοποθετήσει στο πλαίσιο των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών αλλαγών που διαδραματίζονταν εκείνη την περίοδο καθώς και να δείξει την επίδρασή τους στη μόδα και στις τάσεις που επικρατούσαν", τονίζει η Τζόουνς.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top