IOΥΥΥΥY! ΔΙΑΣΗΜΗ σταρ έφαγε φαγητό σεφ ON AIR και το… ΕΦΤΥΣΕ με αηδία!

Αηδίασε με την πράξη της η Νικόλ Κίντμαν

Μπορεί στο μυαλό μας να την έχουν γλυκούλα, σεμνή και μαζεμένη, αλλά αυτό άλλαξε κατά 180 μοίρες μετά την τελευταία της εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Νικόλ Κίντμαν, καλεσμένη στην εκπομπή της The Ellen DeGeneres, φαίνεται να έδωσε το «παρών» αφήνοντας τους τρόπους της στο σπίτι. Συγκεκριμένα, με τη συμπεριφορά της η Χολιγουντιανή ηθοποιός πρόσβαλλε μια άλλη διάσημη καλεσμένη της παρουσιάστριας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δείχνει όλα όσα έγιναν On air, η Kidman βρισκόταν στην «κουζίνα» της εκπομπής, μαγειρεύοντας με την DeGeneres και την άλλη καλεσμένη, τη διάσημη Ιταλοαμερικανίδα σεφ Giada De Laurentiis.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, η 49χρονη ηθοποιός δοκίμασε την φοκάτσια της De Laurentiis, στραβομουτσούνιασε και την... έφτυσε επιδεικτικά.

«Είναι σκληρή, δεν μασιέται», είπε η Kidman περιφρονητικά για το ιταλικό ψωμί, την ώρα που η σεφ προσπαθούσε να δικαιολογηθεί ότι το φαγητό βρισκόταν στο τραπέζι του στούντιο εδώ και πέντε ώρες. «Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να σου ασκώ κριτική αλλά η φοκάτσια είναι πολύ σκληρή», επέμεινε η σταρ, φτύνοντας τελικά την μπουκιά στο χέρι της, προφανώς εκνευρισμένη από τις σπόντες της σεφ που είχαν προηγηθεί ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top