Ώρες αγωνίας για τον Στάθη Ψάλτη! Σοβαρά άρρωστος ο ηθοποιός- Βουτσάς: «Θα με πιάσουν τα κλάματα αν πάω να τον δω»

Δίνει μάχη για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 29-03-2017 13:37

Ώρες αγωνίας για τον Στάθη Ψάλτη! Σοβαρά άρρωστος ο ηθοποιός- Βουτσάς: «Θα με πιάσουν τα κλάματα αν πάω να τον δω»

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο Στάθης Ψάλτης ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες στο Αντικαρκινικό- Oγκολογικό νοσοκομείο "Άγιο Σάββας", αφού αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Όλα άρχισαν όταν ο αγαπημένος ηθοποιός βρισκόταν στην περιφέρεια για να παίξει μαζί με άλλους πρωταγωνιστές στην επιθεώρηση «Όλοι μαζί... τη φάγαμε», στο πλαίσιο μιας μεγάλης περιοδείας.  Εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία και τελικά όλος ο θίασος επέστρεψε στην Αθήνα.

Τόσο ο περίγυρος του καλλιτέχνη όσο και πηγές από το νοσοκομείο δίνουν με το σταγονόμετρο πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του καθώς, όπως αποκάλυψε στο star.gr η Καίτη Φίνου επιθυμία του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του είναι να μην μαθευτεί τίποτα.

Πάντως, δυστυχώς, όπως εξομολογήθηκε και ο Κώστας Βουτσάς στο star.gr, ο Στάθης Ψάλτης «είναι σε άσχημη κατάσταση».

«Toν αγαπώ πολύ τον Στάθη, τον θεωρώ πολύ καλό καλλιτέχνη, πολύ καλό ηθοποιό και πολύ καλό άνθρωπο. Δεν θέλω να πάω στο νοσοκομείο γιατί θα με πιάσουν τα κλάματα αν τον δω. Είναι σε άσχημη κατάσταση. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση, αλλά τον έχουν κλεισμένο σε ένα δωμάτιο. Στο πλευρό του είναι και η γυναίκα του η Χριστίνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Κώστας Βουτσάς «είχα πάρα πολύ καιρό να τον δω. Είχαμε κάνει παραστάσεις, θιάσους μαζί». 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr) 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top