Συγκλονίζει γνωστό μοντέλο: «Βρήκαμε τον καρκίνο σε πολύ αρχικό στάδιο»

«Έχω πέσει θύμα κακοποίησης»

Το πρώην μοντέλο Μάντα Παπαδάκου  μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στην κακοποίηση που υπέστη, αλλά  και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Εγώ όντως είχα πέσει θύμα κακοποίησης και είμαι ευγνώμων γι' αυτό που πέρασα, γιατί έγινα πιο δυναμική. Προσπαθώ να περάσω στις κόρες μου να μην πέσουν θύματα κακοποίησης ποτέ, αλλά και στον γιο μου να μη γίνει ποτέ θύτης. Ποτέ δεν ξεκινάει μια σχέση με χαστούκι στο πρώτο ραντεβού, ξεκινάει πολύ σιγά. Υπάρχουν διάφορες μορφές κακοποίησης, δεν είναι μόνο η σωματική. Η ψυχολογική είναι ακόμα πιο δύσκολη γιατί μια γυναίκα μπορεί να τρελαίνεται μέσα σε μία σχέση και να μην έχει καταλάβει γιατί τρελαίνεται.»

Όσν αφροά στη μάχη της με τον καρκίνο δήλωσε: «Ήμουν πολύ τυχερή γιατί τον εντοπίσαμε σε πολύ αρχικό στάδιο. Πήρα πάρα πολλές πληροφορίες πάνω σε αυτό που είχα, τι τύπο καρκίνο είχα, οι γιατροί μου ήταν άψογοι, το έκανα με ρομποτική, τα σημάδια ήταν ελάχιστα. Προσέχω πλέον πολύ τι τρώω, να μην καπνίζω, να πίνω πολύ νερό, να μην στρεσάρομαι....».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top